MARIJA KULIĆ JE DOBILA ŠTA JE HTELA Ivica bez dlake na jeziku: "ZOLA JE ZBOG ISKRENE LJUBAVI OSTAO SAM"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

S obzirom na to da je tokom sinoćne žurke Miljana Kulić videla Lazara Čolića Zolu kako flertuje sa Anitom Stanojlović, ona je odlučila da mu udari kontru, te je odmah otišla kod Nenada Macanovića Bebice, u čijem krevetu je i završila.

Povodom trenutne situacije između njih troje, kao i mešanja Marije Kulić oglasio se Zolin prijatelj Ivica. Otvoreno je govorio o svemu što se dešava kao i osećanjima svog prijatelja.

MARIJA KULIĆ JE DOBILA ŠTA JE HTELA Ivica bez dlake na jeziku:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ostao je usamljen na Rajskom, moj drug Zola je iskreno voleo Miljanu i zbog iskrene ljubavi sad pati na Rajskom ostrvu sam. Zbog činjenice da je dao sve od sebe za tu ljubav, ali je zauzvrat dobio po ne znam koji put poniženje. Strategija Mariije Kulić je pobedila čuvajući uz sebe Bebicu. Miljanu je psihički vezala za sebe. Mogli su Zola i Miljana biti fìzički odvojeni od zadrugara ne znam koliko dugo, ali Miljana je uz njih bila psihički vezana i sa Marijinom podrškom Bebici. A moj drug Zola mogao je film snimati u Holivudu da ogadi Bebicu Mariji i ne bi uspeo. Miljana je cura nestabilna koliko sam video, a tome je još više kumovala Marija. Žao mi je Zole sto je dao sve od sebe, razmišljao o svadbi, o budućnosti sa Miljanom. Jasno je meni bilo da je to sve radio sa dozom sumnje,i da je radio da pridobije Mariju i da ta ljubav opstane. Tu je bio i u pravu jer samo tako je imala šanse nekakve. Moje mišljenje je kao i uvek da toj ljubavi Zole i Miljane nikada nije ni trebalo davati nikakve šanse jer oni samo jedno drugo sramote sa svojim ponašanjem, sa tim preljubama i fizičkim i psihičkim nasiljem jedno prema drugom. Moja želja je ista kao i Marije Kulić a to je da nikad više ne budu zajedno, jer to je jedina sreća za njih. A oni trenutno nisu svesni toga i ovo bih sve nazvao pobedom Marije Kulić u koju nisam ni sumnjao - zaključio je Ivica.

Komentari (0)

Loading