OVO JE PRAVA ISTINA Nakon vesti o odloženom suđenju sa Lazićem,, Kristijan Golubović se oglasio za Alo!
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Danas je održano suđenje između Kristijana Golubovića i Radeta Lazića. Bivši rijaliti igrač Rade Lazić podneo je pre tri godine dve krivične prijave protiv Kristijana Golubovića zbog javnih pretnji koje mu je poznati ''kriminalac na baterije'' upućivao.

Danas je u Prvom osnovnom sudu održano završno ročište, koje je zbog ponovnog nepojavljivanja Kristijana Golubovića odloženo. Kako nam je Rade rekao, Golubović se uopšte ne pojavljuje na sudu i na ročištima, a sa pretnjama ne prestaje.

OVO JE PRAVA ISTINA Nakon vesti o odloženom suđenju sa Lazićem,, Kristijan Golubović se oglasio za Alo!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kao i prošli put on se nije pojavio, tako da je sudija odložila ročište za sledeći put. Imaju saznanja preko njegovog radnog mesta, biće pozvan da imamo unakrsno ispitivanje i nadam se da će se on pojaviti na tom ročištu. Svakodnevno dobijam pretnje preko zajedničkih prijatelja - naveo je Rade za Kurir. 

Kako bismo proverili zbog čega se nije pojavio na sudu, kontaktirali smo Golubovića koji se iznenadio informacijom da se danas održavalo ročište. 

- Iskreno da vam kažem, apsolutno ne znam o čemu se radi. Verovao sam da je taj slučaj zastareo i zaboravio da taj čovek postoji. Istina, naš sukob jeste eskralirao tokom rijalitija i jesam ga tada zastrašivao, ali taj momentat sam odavno ostavio u prošlosti. Taj čovek čak i ne živi u Srbiji, pa ne znam koliko je validna zabrana prilaska koju je još pre nekoliko godina tražio. Ta priča da mu pretim nije istinita. To nema veze sa životom. Da nekom pretim, ne bih imao problem da to priznam, ali ovo su zaista budalaštine - rekao je Kristijan za Alo.rs.

Nekadašnji voditelj najgledanijeg rijalitija otkrio čime se bavio kada je bio mlađi "SLUŽIO SAM LEDI GAGU I BRED PITA"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivan

07.02.2023 15:58

Rade ponesi pempas pri suočavanju trebace ti. Vidili smo te na farmi kako si strasljiv i kad si se uneredio samo zbog jednog trzaja glavom od strane Kikija. Izvini se Kristijanu to bi ti bilo naj pametnije. Pempasi su skupi i zauzeće ti ogroman prostor obzirom koliko imaš dupe.