Nekadašnji voditelj najgledanijeg rijalitija otkrio čime se bavio kada je bio mlađi  "SLUŽIO SAM LEDI GAGU I BRED PITA"
Foto: Printscreen

Milan Milošević preživeo je pucnjavu koja se desila u vreme kada je radio kao konobar u jednoj kafani. Nekadašnji voditelj rijalitija "Zadruga" iza sebe ima burnu prošlost, koja bi mogla da se pretoči u knjigu ili, još bolje, film. On je, pre nego što je počeo da se bavi novinarstvom i rijalitijem, radio kao konobar, o čemu je više puta i govorio u javnosti.

Printscreen

 

Pored toga što je jedno vreme konobarisao na Santoriniju, gde je služio holivudske zvezde, ali i živeo turbulentno, bilo je i momenata po Srbiji koji ga umalo nisu koštali života.

- Bio sam konobar od 1994. do 2011. Nema gde nisam radio. Na Santoriniju sam živeo i uživao kao kralj. To vreme je zaista bilo nešto posebno - kaže Milan, a onda se prisetio i vremena kada nije bilo baš tako sjajno u konobarskom poslu 2000.

- Radio sam tada noćne smene, što je bilo normalno za kafane, radilo se cele noći, pa sve do sledećeg dana rano ujutru. Nikada niste znali ko će doći, ko će se napiti i napraviti haos. Nekada i nismo razmišljali o tome. Samo gledaš da svane i da završiš. Ta noć koja mi je urezana bila je kao svaka prethodna. Pred sam fajront upada lik s pištoljem i počinje da pravi haos. Galamio je, psovao i kao da je nekoga tražio. Kad je počeo da puca, nije nam bilo dobro. Muzika je stala. Ljudi su počeli da padaju ispod stolova - priča Milošević.

- Mi smo polegali jedni preko drugih ispod jednog od separea. Krvi je bilo na sve strane, povređenih još više. Zaista kao horor film. Niko od nas nije znao da li je pogođen ili okrznut. Pucao je dok nije ispraznio šanžer. Posle su ga savladali momci iz obezbeđenja, sprečili su dalji karambol i da ne ubije nekoga. Ispostavilo se da je došao pijan da se sveti nekom liku. U želji da njega upuca, on umalo nije ubio sve nas. Da nismo legli u onaj separe, možda danas ne bih bio živ. Posle toga mi se kafana zgadila. Imao sam veliki strah - završava Milan.

Milan služio Ledi Gagu i Breda Pita!

Milan Milošević služio je svetski džet-set i uzimao ozbiljne pare dok je konobarisao u Grčkoj. Naime, voditelj se jednom prilikom prisetio perioda kada je radio u Grčkoj i tom prilikom otkrio da je jedna od gošći koje je služio bila i Ledi Gaga.

- Služio sam ceo svetski džet-set, Andelinu Džoli, Breda Pita, Ledi Gagu... Svi su mi davali velike pare. Ozbiljne pare sam zarađiva- otkrio je Milošević svojevremeno.

Kristijan i Kristina pokazali sina Mali Konstantin već osvoji srca publike, a ovo je razlog (FOTO)

Komentari (1)

Loading
Petar

07.02.2023 17:03

Ajaoj, strasno, ovaj se igra Zadruge i kada nije vise u njoj, Milane, poznajemo te, cemu tolike neistine iznosis?