Kristijan Golubović se obratio Moki,  a o Zvezdanu nije imao reči hvale "ON JE TATIN SIN, MENE BI ZA NJEGOVO DELO OSUDILI NA 20 GODINA ROBIJE"
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Kristijan Golubović gostovao je u ''Novom jutru'' kod Jovane Jeremić, te je odgovorio na sve spekulacije koje su se širile u poslednje vreme, a to je da zna nešto više o Zvezdanu Slavniću, ali da o tome ne želi do kraja da govori.

Kristijan Golubović se obratio Moki,  a o Zvezdanu nije imao reči hvale

TV Pink/Printscreen

 

Takođe, govorio je o svojim ljubavima kao i prvoj ženi bez koje je ostao pre nekoliko godina, zbog teške bolesti.

- Nikada javno nisam govorio o Zvezdanu, sem jedne rečenice. Rekao sam da mi je krivo zbog onog sukoba Cara i Ćertića... Kodeks ulice je jako važan, ali ja nisam mnogo govorio o tome jer sam poštovao njegovog oca. Rekao sam da u ''nekim momentima'' nije reagovao, ali su svi spinovali moju priču. Ispalo je da znam neku informaciju o njemu. Jednom prilikom, rekao sam da je ''tatin sin'' što i jeste. Da sam ja uradio tako nešto iz nehata, ja bih dobio 20 godina robije, ali on je uspeo da se izvuče, na ime i prezime, na oca. Njegov otac jeste bila legenda i to je neosporno, mogao je da okrene dva tri telefona i da reaguje kao što bi gotovo svaki otac reagovao za svoje dete. Ako ništa nije uradio, neka kaže slobodno- rekao je Kristijan.

Golubović je na pitanje voditeljke, da li je prvu ženu, koja je umrla od raka, najviše voleo, odgovorio potpuno iskreno.

- Ne mogu iz poštovanja prema drugim ženama da kažem da sam najviše voleo Danijelu, ali voleću je uvek. Što se tiče Ivane, ona je znala da će da se uda za mene još dok me je gledala na televiziji - nasmejao se Kristijan, pa dodao:

- Nisam odmah znao da ću oženiti Kristinu. U početku sam bio grub prema njoj i surov, a sada mi je žao... Da sam tada znao... - dodao je.

BIVŠI DEČKO RAZOTKRIO ANĐELU ĐURIČIĆ "STALNO MI JE TRAŽILA NOVAC NA ZAJAM"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Da da

05.02.2023 14:14

Zveki, poznat i kao devojčica u telu muškarca