MOKA SLAVNIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM  "PLAŠIO SAM SE DA MI SE SIN NE ZALJUBI U SUPRUGU"
Foto: Printscreen/Scenario/Facebook/Prinscreen/Ilustracija

Zvezdan Slavnić, rijaliti takmičar, mnogima je poznat po njegovom kriminalom dosijeu i činjenici da je odležao 9 godina u zatvoru zbog ubistva Olivera Jovanovića.

Zoran Moka Slavnić, Zvezdanov otac, gostovao je u emisiji Sceniranje gde se se dotakao perioda kada je Zvezdan bio u zatvoru i njihovog odnosa.

MOKA SLAVNIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM

Scenario/Prinscreen

 

- Imao sam priliku više puta da ga posećujem u zatvoru. Išao sam sa drugom suprugom, dok sa Zvezdanovom majkom nikad nisao otišao u zatvor kod sina. Dvadeset i pet godina nismo bili u kontaktu. Sa drugom ženom bivšom sam išao jer su se ona i Zvezdan obožavali. Stalno sam pravio štosove kad odu negde u drugu sobu. Govorio sam ajde zviždite i tapšite da bih znao da se ne ljube - rekao je Moka i dodao:

- Između njih dvoje je razlika samo 9 godina, a mene i nje 18 vrlo lako je moglo da dođe do zaljubljivanja. To ništa nije neprirodno. Ništa se nije desilo, ja bih rekao iskreno, pa šta dete se zaljubilo. Pa šta ga briga nije mu majka, dobro etički nije, ali ja hoću da približim naš odnos koji je bio super.

Dok je bio u zatvoru jedno 6, 7 puta smo se krvavo posvađali. Zbog toga što je on malo nervozan, malo ne može nešto da istrpi, a ja hoću da ga pokidam, pa sam onda gutao. Jer ja sam operisan od sujete bilo koje vrste. Nešto manje od 7 godina prelazi u zabelu i onda mi je rekao da više ne dolazim u zatvor jer mu je ostalo još malo. Ja sam do tada donosio paket da bi pola zatvora jelo. Uvek sam se trudio da bude gospdski za tu sredinu i voleo sam. Mnogo para sam potrošio na pakete, da bude gospodski za tu sredinu jer sam znao da neko nema, ali mi je drago što sam nekoga usrećio - istakao je Moka.

BIVŠA ZADRUGARKA IZNELA DETALJE ODNOSA ANE I ZVEZDANA "ZVEZDAN JE PREŠAO SVE GRANICE NELJUDSKOSTI I SADIZMA"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

29.01.2023 22:31

Covjece i Vi imate nakaradno shvatanje i pogresnu percepciju o svemu ! Salabajzerski se odnosite prema svemu ,tako ste i u vasputanju strasno grijesili ,a to se vidi po ovome sto sada radute i pricate ! Znamo svi ,najteze je kad imate problematicno dijete ,to je najveca rana. Mislim da ste pogrijesili sto ste ga doveli u Zadrugu i izlozili ponovo sudu javnosti. Ono sto je trebalo i to odavno,je njegovo lijecenje i plasim se da ce on tek sad biti jos gori. Sad je na pozornici i prestao je da se stidi ,naprotiv ,on se dici i zaista manipulise i ugnjetava ostale ucesnike. U stvari, shvatam koliko je Moka nesrecan zbog njega . No,previse je ozbiljna situacija i treba zaustaviti ovo nasilje Zvezdana ,a i Cara ! Ponavljam ,ovo mora da se rijesi i stopira pod hitno !!!