BIVŠA ZADRUGARKA IZNELA DETALJE ODNOSA ANE I ZVEZDANA "ZVEZDAN JE PREŠAO SVE GRANICE NELJUDSKOSTI I SADIZMA"
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Bivša zadrugarka, Tara Simov, zapravo poznaje bivšu vanbračnu suprugu Zvezdana Slavnića, Anu Ćurčić, stupili smo u kontakt sa njom.

Printscreen

 

Ana se u petak uselila u Belu kuću i svojim ulaskom definitivno je poremetila sve što je moglo, ali i zapalila trending na jutjubu. Simova nam je otkrila odakle poznaje Ćurčićevu, na samom početku.

-Ana je majka moje prijateljice, kod koje sam spavala posle "Zadruge 4". Ja se sa njenom ćerkom poznajem od 2012. godine, od tad poznajem i Anu. Poznaje se i sa mojom majkom, njena ćerka i ja smo se družile kao mlađe dosta. Anu poštujem i cenim mnogo, jer sam ja kod njih spavala dosta puta kao mala, kao i njena ćerka kod mene. Baš dugogodišnje poznanstvo!

Nedeljko Kiš/Alo!

 

Kada smo je upitali da nam prokomentariše Anine učestale svađe sa Slavnićem, Tara je imala da kaže.

-Ana je gospođa uvek bila, žena i majka za primer. Sve ovo što se dešava sam maltene prolazila s njom putem poziva. Ne mogu ostati imuna i da me ne takne emotivno, koliko god ja nosila tu titulu “ljubavnice”. Ja ovu ženu poznajem i drugačije je kad nekog poznaješ - rekla je Tara na samom početku, te je dodala:

-Smatram da je Zvezdan prevršio sve granice neljudskosti i sadizma. Da zamera što je ušla da zaradi novac, pa što ne bi zaradila na svojim suzama? Koje joj je on priredio! On je navodno ušao da zaradi za njih! Došla je po svoje i nema šta da joj se zamera! Takođe, uvrede na račun žene koja apsolutno ni u jednom trenutku ni ton nije digla na njega, a kamoli ga psovala, kao on nju! Čovek bez srama, obraza i stida - zaključila je Tara.

NOVA ZADRUGARKA ANA, OTKRILA JE DETALJE IZ DETINJSTVA "ODRASLA SAM BEZ OCA, SKLONA SAM DA IDEALIZUJEM MUŠKARCA"

 

Komentari (0)

Loading