SLOMIO SE I ZAPLAKAO Moka Slavnić krivi sebe za Zvezdanovo ponašanje "TO MI JE ŽIVOTNA GREŠKA"
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Moka Slavnić zaplakao je govoreći o sinu Zvezdanu i tragediji koja je njegovu porodicu zadesila. U Sceniranju se prisetio Zvezdanovog odrastanja i ispričao bol koju u sebi nosi jer sa svojim sinom Zvezdanom nije proveo vremena koliko je kao otac trebao.

Printscreen

 

- Nisam znao Zvezdana tako, malo smo vremena proveli zajedno proteklih 20 godina. To je jedna tuga. To je bila najveća ljubav između oca i sina, do 14-15-16 godine. Obožavali smo se - rekao je Moka.

Slavnić se dotakao i velike porodične tragedije koja je zadesila njegovu porodicu, otkrio je kako se osećao kada mu je sin odlazio u zatvor, a onda se tokom prisećanja Moka prepustio emocijama i zaplakao.

- Nemoćan sam. Dobijam zakasnele vesti, znao sam da to majka neće moći sve da iskontroliše. To mi je greška života što ga nisam uzeo za sebe. Mogao sam to da uradim i na silu - rekao je Moka Slavnić kroz suze u Sceniranju.

Zvezdan ušao u direktan sukob sa Anom, pa izneli prljav veš iz svog braka "SVE SAM TI DALA, GODINAMA SAM ŽIVELA U ZABLUDI" (VIDEO)

Komentari (0)

Loading