ULETEĆU TAMO, NAPRAVIĆU KARAMBOL Slovenka Nikolić strepi da će Aleks završiti sa Janjušem, pa se dosetila njene prošlosti
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Aleksandra Nikolić ne skida osmeh sa lica otkako se sinoć u "Zadrugu" uselio njen bivši, Marko Janjušević Janjuš. Međutim, njena majka Slovenka ne bi bila srećna ni kada bi Aleks, posle turbulentne veze sa Filipom Carem, završila u Janjuševom naručju.

Ona, kako kaže, nije upućena u prirodu njihovog odnosa.

ULETEĆU TAMO, NAPRAVIĆU KARAMBOL Slovenka Nikolić strepi da će Aleks završiti sa Janjušem, pa se dosetila njene prošlosti

Alo/Privatna arhiva

 

- Ne znam da li su bili zajedno ili ne, ja to nemam pojma. Uglavnom, Janjuš je dobar prijatelj Aleksandrine rođene sestre, ako misli da treba da radi neke gluposti... Ne bi trebalo iz poštovanja, ja to gledam po karakteru - kaže Slovenka i dodaje da njena ćerka nije za udaju, bar ne još uvek.

- Moja Aleksandra prvo treba da završi par stvari za njen život da bi razmišljala o svojoj udaji. Prvo fakultet, a onda da završi još neke stvari koje se tiču nje same, da bi bila samostalna, a onda neka razmišlja o udaji i rađanju dece - kaće ona.

Slovenku brinu ćerkini budući potezi i izbori u "Zadruzi".

ULETEĆU TAMO, NAPRAVIĆU KARAMBOL Slovenka Nikolić strepi da će Aleks završiti sa Janjušem, pa se dosetila njene prošlosti

Foto: Printscreen Youtube

 

- Mislim da se Aleksandra dozvala pameti, nek se ne zaj*bava više, inače uleteću tamo, pa ću napraviti karambol, Boga mi moga! U svakom smislu treba da se dovede pameti - priča Slovenka, koju su pogodile brutalne uvrede Filipa Cara.

- Potreslo me je kada sam gledala kako je vređa Filip, kako izmišlja priče... Ja sam veliki emotivac. To je takav bezobrazluk, takve izmišljotine, foliranje, umišljenost da je nezamenljiv... On, pa on! Misli da može da maltretira tamo svakoga, ide na malu Valentinu! Ima 17 godina, šta njoj može da se zameri?! Pa, ja nisam znala kako se zovem kada sam imala 17 godina. Šta ja onda više imam da pričam o njemu?! - laže ona.

Na kraju razgovora, Aleksandrina majka je istakla da je boli to što se stalno dovodi u pitanju kontroverzna prošlost njene ćerke.

- Lepo je rekla Zorica Marković:"Imam slike od vas mnogih, ali Aleksandre Nikolić nema nigde"! Ja to znam! Ona je bila 15 dana u tom Bujanovcu, dete otišlo da vidi, neko joj rekao. I ja kad sam pevala, neko da mi kaže:"Idi u taj lokal, dobra zarada je tamo", ja odem, vidim da nije, pa se vratim. Imaš žena koje rade u bankama, pa u kafani popiju tri rakijice, pa se skidaju nasred kafane, tu nema pravila, ko gde radi, ko je gde bio... - završava ona.

UDARAC IZ CRIKVENICE Nakon brutalnih prozivki Takija Marinkovića, oglasio se Bruno i nikad jače odgovorio Majinom ocu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading