OKRENUO NOVI LIST Radomir Marinković otvorio dušu, pa za Alo! poručio: Maja me više ne zanima!
Alo!/Kristijana Ćaćić

Najveći oslonac i podrška Maje Marinković, njen otac Radomir digao je ruke i od naslednice i od rijalitija u kojem se ona nalazi.

Printscreen

 

Kako je u razgovoru za Alo! rekao, razlog tome nije samo njeno nedolično ponašanje, već to što je upoznao ženu svog života koja ga je, kako kaže, potpuno očarala.

- Nemam vremena da pratim rijaliti, niti me zanima šta Maja radi. Odlučio sam da se posvetim sebi i svom životu, a posebno privatnom, jer sam ga poslednjih godina zapostavio - rekao je Taki, pa priznao da više nije sam.

Printscreen

 

- Zaljubio sam se kao nikad i potpuno sam odlepio. Zbog devojke sam išao čak u Kladovo da bih je video, i ostao sam tamo dva dana. Nismo dugo u vezi, ali se pored nje osećam kao da je znam čitav život. Lepo se slažemo i ispunjava me, razume me i ne smeta joj što sam medijski eksponiran - kaže Marinković.

Iako ne prati aktuelna dešavanja u „beloj kući“, kaže da je za svoju ćerku uvek tu, ali da je sada ona u drugom planu.

Printscreen

 

- Ne može Maju niko da zameni, čak i kada ne podržavam i ne opravdavam njene postupke, ja sam tu. Nikada joj neću okrenuti leđa i zauvek ću biti njena najveća podrška, ali sada sam sebi na prvom mestu - kaže Taki za Alo!.

"VERUJEM DA ĆE UĆI U VEZU SA NJOM" Nakon što je Dejan javno ostavio Aleksandru, za Alo! se oglasio najbolji drug Filipa Cara, BRUNO JE SVE OTKRIO

 

 

Komentari (0)

Loading