NE ŽELE DA KOMENTARIŠU Porodica Kristine Ine danima se ne oglašava povodom navodne trudnoće sa Zolom, neće da čuju za nju
Printscreen

Osamnaestogodišnja učesnica "Zadruge" Kristina Ina Rajzinger prolazi kroz pravi pakao otkako je posumnjala da je trudna, posle nezaštićenog seksualnog odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom.

Samo nekoliko sati posle Zolinog ulaska u "Zadrugu" Kristina Ina je legla u krevet sa njim i Bojanom Simićem i polno opštila, bez zaštite, sa mladićem iz Dervente. Nekoliko dana kasnije posumnjala je da je trudna, zbog čega su se ona i Zola našli u nebranom grožđu.

Ina Rajzinger

Printscreen

 

Ona je sinoć, tokom emisije "Pretres nedelje", uradila test za rano utvrđivanje trudnoće, koji je bio negativan, zbog čega će biti ponovljen uskoro, budući da je tek pre nedelju dana došlo do seksualnog odnosa koji je uneo totalnu pometnju.

Dok Kristina Ina i Zola "lupaju glavu", njihove porodice ćute. Bosa, Zolina majka, i dalje se javno ne oglašava, budući da je nedavno imala smrtni slučaj u porodici, dok sa druge strane, porodice Kristine Ine nema zbog dešavanja u "Zadruzi".

NE ŽELE DA KOMENTARIŠU Porodica Kristine Ine danima se ne oglašava povodom navodne trudnoće sa Zolom, neće da čuju za nju

Printscreen

 

U više navrata he pokušano da se stupi u kontakt sa majkom Kristine Ine, kako bi rekla njen njen stav, međutim, ona se već danima ne oglašava. Ni drugi članovi familije niti prijatelji se ne oglašavaju. Zadrugarkin teča se, s druge strane, oglasio i odmah stavio do znanja da ništa ne želi da komentariše.

Znači li ovo da njena familija zbog potencijalne trudnoće neće više ni da čuje za nju, pokazaće vreme.

STOKO, BRUKA STE I SRAMOTA Zorica Marković besnela na cimere, pa ih žestoko isprozivala zbog ovoga

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading