POSLE ZVEZDANOVOG EMOTIVNOG SLOMA Zoran Slavnić otkrio sve o odnosu njegove sadašnje i bivše žene, pa rekao ovo o tamnoj prošlosti
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Zadrugar Zvezdan Slavnić priznao je da se kaje što u nekim trenucima svojoj ćerki nije posvetio dovoljno pažnje, a Zvezdanov otac, legendarni košarkaš Moka Slavnić, otvoreno je pričao o Zvezdanovom odnosu sa ćerkom.

- Prvo, zna se da očevi više vole ćerke nego sinove. Život ga je bacao tako da nije mogao da bude sa njom onoliko koliko želi. Takve su bile okolnosti i prethodna priča Kulićeve - Miljane i Ivana, mu je dala šlagvort da se seti neke svoje situacije. Velika je razlika kad neko ništa ne uradi za svoje dete, u bilo kojoj godini i neko kad je želeo više, a nije uradio koliko je trebao. Lično znam koliki je emotivac. Ne treba on da objašnjava ukućanima, nego da spoljni svet shvata. On je do sad imao zaista ekstremno emotivne izjave, iskrene i igrom slučaja je pobrao mnogo simpatija od javnosti, a ne želeći da to uradi ili da je nešto slagao. Slavnići ne lažu. Pre sam gledao "Farmu" da vidim da li postoje granice pokvarenosti i gluposti među učesnicima i to me je intrigiralo. Zamišljao sam kako bih se ponašao i došao sam do zaključka da ja ne bih izdržao - rekao je Moka i dodao:

POSLE ZVEZDANOVOG EMOTIVNOG SLOMA Zoran Slavnić otkrio sve o odnosu njegove sadašnje i bivše žene, pa rekao ovo o tamnoj prošlosti

Printscreen

 

- Zvezdan je drugačiji i drago mi je. Zaista sam u jednom trenutku mislio da će dobro jednom da pobedi kvarnoću. Ne mora da dođe daleko, ali je pokazao ko je i kakav. Da li dobrota može da pobedi zlo? Nijedan koji se fino ponašao nije prošao. Pomislio sam možda će da prođe bolje nego otac koji se ne žali na igračku karijeru. Ima tu još dobre dece, 99 odsto mogu da budem otac, a 75 odsto i deda. Gledam i volim da gledam kolorit raznih karaktera i žao mi je kako misle da prečicom i trenutnim šarmom, očijukanjem će da dođu daleko. Žao mi je njih, osetljiv sam na ćerke, možda jer nisam imao ćerku - rekao je Moka.

Moka je potom otkrio šta zamera svom sinu.

- Drago mi je da Zvezdan ne pada. Mislim da su ovo Havaji u odnosu na ono gde je bio. Rekao je svoju ispovest i svima je rekao: "Ne radite to". Ja njemu zameram, treba da da komentar kad neko radi loše, a ne da se poziva na to da je uradio gore. Pa šta? Reci ako ne valja. Nikad još nisam čuo da 100 odsto zadrugara kaže sve najlepše o njemu. Drago mi je u sobi što je Zorica došla da ga smiri, Mića, Matora. Ja znam da to Zvezdanu puno znači, jer mi smo strašni emotivci. On je ojačao u jednom gladijatorskom okruženju i ovo mu je smešno rekao je Moka.

Zvezdanov otac progovorio je i o detaljima sinovljevog sukoba sa Urošem Ćertićem.

Zvezdan očajava

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Uroš Ćertić će dobiti poziv kad se budemo videli jer ako tako voliš Zvezdana, ako su tako dobri prijatelji, tačnije njegovog oca, šta je trebala ta provokacija? Da kažeš šta je uradio? Zvezdan mu je odgovorio na pravi način: "Ja da branim tebe? Treba njih da branim od tebe". Zato je meni drago što nemam potrebu da branim Zvezdana jer je on sve rekao. On je hteo da mu kaže: "Nemoj da te pokida ćale". On je mene uzdizao, da smo se mnogo puta videli, što baš i nije tako, ali u odnosu na to ne smeš ništa da kažeš Zvezdanu, ako voliš toliko njegovog oca. Ne smeš tako da se ponašaš, jer onda si uvredio Moku Slavnića. Zvezdan nikad neće napraviti s**nje. Ja sam pomislio da će dobro da podeli nad lošim i da on zaista može da uđe u superfinale, ali ne jer je moj sin, nego jer je drastično drugačiji od drugih. Tata je odrastao na postulatima pravde. Ja sam borac za pravdu i tako sam poznat - rekao je Moka.

Zvezdan je pričao koliko se majka njegove ćerke i njegova trenutka devojka lepo slažu, a evo da li je o istina:

POSLE ZVEZDANOVOG EMOTIVNOG SLOMA Zoran Slavnić otkrio sve o odnosu njegove sadašnje i bivše žene, pa rekao ovo o tamnoj prošlosti

Printscreen

 

- Kod mene to baš ne pije vodu, ali divno. Zajedno su bili na letovanju, zimovanju. Ima korektan odnos sa bivšom, to ne ide u prilog očevima zbog lošeg situacije, dete ispašta. Ja kad sam se razveo nisam imao veze sa njegovom majkom, ali sam se brinuo i čak je šest meseci živeo kod mene, kad sam ga upisao u gimnaziju. Svi su se smejali što sam ga upisao u Petu gimnaziju, jer tamo su od 35 ljudi 30 vukovoci. Mislio sam možda se zaljubi u neki devojčicu, pa će zajedno da uče. Ja sam se brinuo o Zvezdanu, nisam mogao fizički da budem sa njim. Nisam dozovolio da moj razlaz sa njegovom majkom utiče na njegovo dalje vaspitanje. Tu sam napravio životu grešku što ga nisam uzeo, ne da se obračunam, ali da uzmem i da živi sa mnom, a da će ona da ima svoju privilegiju. Znao da sam da ona to neće moći da isprati, znao sam da moj sin neće biti naučnik, znao sam da je obdaren za sport, a da neće smeti da tu energiju istroši. On nikako nije zaboravio ćerku, po bilo kom pitanju. Za Anu mi je jako drago, pokazala se da je džek i da ne deli svoju decu od Zvezdanove ćerke. To je jedina fina romansa - završio je slavni košarkaš.

VIDEĆEMO KUDA ĆE NAŠA LAĐA DA OTPLOVI Maja Marinković rekla šta misli o vezi sa Bilalom, pa žestoko oplela po Ćertiću

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading