PSIHIČKI ME JE MALTRETIRAO I FINANSIJSKI IZRABLJIVAO Ivana Šašić javno raskrinkala bivšeg supruga, obelodanila apsolutno sve
Printscreen

Bojan Boki Simić koji je javnosti postao jedva poznat kao bivši muž pevačice Ivane Šašić, od pre dva dana ravnopravni je učesnik rijalitija Zadruga 6.

U šou je ušao pun sebe naglasivši da on nije poznat samo po svojoj bivšoj supruzi već da ga po imenu i prezimenu zna cela Srbija, Evropa i svet. Dodao je i da u činjenici što je prevario svoju ženu ne vidi ništa loše, jer ako je Marko Jarić prevario Adrijanu Limu, zašto on ne bi jednu Ivanu Šašić.

Povodom toga što njen bivši muž ulazi u svet poznatih, za Rijaliti plus se oglasila pevačica i prokomentarisala ponašanje dojučerašnjeg partnera od kog se i zakonski, nakon njegove prevare, razvela u avgustu ove godine.

- Bojan je u Zadrugu ušao sa lažima i mogu da nabrojim bar tri. Prvo, laž je da je tetovažu posvetio majci, imam dokaze da je namenjena meni. Drugo, laže da nije hteo da se sa mnom vidi u Šapcu, a treća se tiče tog njegovog biznisa i firme koja uopšte ne postoji - počinje Šašićeva i dodaje:

- On samo želi da bude poznat. Ušao je u rijaliti zbog toga. Hteo je on i u četvorku sa mnom da uđe, ali sam ja to odbila, molio me je da ga ubacim u peticu, ali ni tada mu nisam to savetovala. Sada kada je ušao, isključivo zahvaljujući mom imenu, mislim da je spreman na sve, ali želim mu svu sreću i da što pre pokaže kakav je čovek.

PSIHIČKI ME JE MALTRETIRAO I FINANSIJSKI IZRABLJIVAO Ivana Šašić javno raskrinkala bivšeg supruga, obelodanila apsolutno sve

Alo

 

Ivana je naglasila da Bojan samo za jednu situaciju nije slagao, ali da je nije objasnio do kraja.

- Jedina istina koju je rekao je da su on i njegova majka čuvali moju decu dok sam bila u Zadruzi, ali nije rekao da sam tamo bila da zaradim novac i vratim dugove. Hteo je da ima veliku farmu svinja u Šapcu, a na kraju sam ja sama, nakon učešća u rijalitiju, vratila dug od 15.000 evra.

PSIHIČKI ME JE MALTRETIRAO I FINANSIJSKI IZRABLJIVAO Ivana Šašić javno raskrinkala bivšeg supruga, obelodanila apsolutno sve

Printscreen

 

Šašićeva opisuje i život sa Simićem i naglašava da joj je bez njega mnogo bolje, da ima psihički mir i da nikada u životu nije više radila.

- U braku smo bili pet godina, a prve tri godine s njim gotovo da nisam uopšte radila. Svuda je išao sa mnom, sedeo je za muzičkim stolom, posmatrao me i samo vodio računa koliko ću para da ponesem kući. Pokušavala sam da mu objasnim da to u mom poslu ne biva, to da muž ili dečko svuda ide sa tobom, ali bilo je džabe. Kolege su prestale da me zovu isključivo zbog njega. Poslednje dve godine braka nismo živeli zajedno.  Nikada me fizički nije maltretirao, ali zato je psihički bilo strašno. Sada opet imam svoj mir, lakše mi je i lepše bez njega, a ponovo radim punom parom - priznala je pevačica za Rijaliti plus.

NE SLUTI ŠTA SE DEŠAVA Ovo je kuća Mikija Đuričića koju je komšija zapalio (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading