OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Taki i Stanija večeras stižu u Zadrugu, leteće perje, ukućani ne znaju šta im se sprema
Foto: Alo/ilustracija

Nedelja, rezervisana za emisiju 'Izbacivanje', ni ovoga puta neće ostaviti ravnodušnim, jer će voditeljka Dušica Jakovljević poželeti dobrodošlicu Radomiru Marinkoviću Takiju, ocu aktuelne zadrugarke Maje Marinković i bivšoj devojci Marka Markovića, Staniji Dobrojević.

Darko Tanasijević biće zadužen za omiljenu 'čašicu razgovora' i emotivne ispovesti takmičara, koji će voditelju ogoliti dušu o svemu što ih je mučilo prethodne nedelje.

Printscreen

 

Stanija Dobrojević, prvi put nakon raskida Maje i Marka, stiže nikad raspoloženija da progovori o svom bivšem partneru, ali i bivšoj drugarici, od koje mnoge poteze nije očekivala.

Otac pomenute zadrugarke, Taki, takođe je prvi put na vrućoj stolici od kad je Marinkovićeva ostavila Marka i odlučila da na njihov odnos stavi tačku.

Foto: Alo/ilustracija

 

Situacija koja će dodatno pogrejati sve u studiju i doliti 'ulje na vatru', jeste Stanijino nedavno gostovanje na RED televiziji, prilikom kojeg je priznala da ona i Maja zapravo nisu nikada bile bliske drugarice i da su se za par godina samo par puta videle, a da je Taki taj koji je 'naduvao' priču o njihovom prijateljstvu.

Kako će Taki reagovati na ovu izjavu i sve ostalo što će Stanija reći o bivšem momku njegove ćerke, ostaje nam da ispratimo.

OGLASIO SE ZORIČIN PARTNER Oštro odgovorio majci Pece i Nece, te joj poručio samo jedno, sprema se haos

 

 

Komentari (0)

Loading