OGLASIO SE ZORIČIN PARTNER Oštro odgovorio majci Pece i Nece, te joj poručio samo jedno, sprema se haos
Alo

Džukela, dugogodišnji partner Zorice Marković - ime poznato redakciji, ne želi da se eksponira jer je zaposlen na visokoj poziciji, kao državni organ. Međutim, kako se Julijana Lazić, majka blizanaca Nenada i Predraga Lazića, oglasila povodom tiktokerove svađe sa pevačicom i nazvala je "klošarkom", te da će pravdu potražiti na sudu zbog izrečenih reči, rešili smo da dođemo i do druge strane i saznamo kakvo je njihovo mišljenje o celokupnoj situaciji.

Naime, Zorica je često tokom svojih učešća u rijaliti formatima pozdravljala izvesnog Džukelu, a sada se on oglasio i nije bio blagonaklon prema majci kontroverznih blizanaca.

OGLASIO SE ZORIČIN PARTNER Oštro odgovorio majci Pece i Nece, te joj poručio samo jedno, sprema se haos

Foto: Printscreen/instagram

 

- Želim da odgovorim ovoj ženi što je dirala moju Zoku, majci od one dvojice... Ona žena od sramote treba da ćuti, da sedi kući i da se pokrije, da ne komentariše ništa! Nema osnove ona ničije ponašanje da komentariše. Pa pobogu, njen sin je urinirao pred čitavom nacijom na javnoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom po tuđem posedu. Bolje da sprema i da čuva novac za silne kazne koje će da poplaća i silne štete koje je njen sin načinio na tuđoj imovinu, nego što maše sa nekim tužbama. Dakle, neka pazi šta govori, jer se svaka njena reč prati od stane određenih nadležnih organa i tima advokata - poručuje joj famozni Džukela.

NEMAŠ TI KAPACITET ZA MAJU Brendon bez dlake na jeziku odgovorio Marku Markoviću, on ostao bez teksta

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading