OGLASILA SE NECINA MAMA Julijana oštro udarila na Zoricu Marković, nije birala reči
Foto: Printscreen/instagram

Danas se odvila žestoka svađa tokom glasanja za najsamoživiju osobu u Beloj kući, između pevačice Zorice Marković i tiktokera Nenada Lazića Nece. Tom prilikom je došlo do okršaja, te su uleteli zadrugari, ali i obezbeđenje kako bi sprečili dalji okršaj.

Ovim povodom, oglasila se Necina i Pecina mama, Julijana, koja je vidno uzrujana zbog svih dešavanja, te je žestoko oplela po pevačici.

OGLASILA SE NECINA MAMA Julijana oštro udarila na Zoricu Marković, nije birala reči

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pratila sam Ćertićevu, Nenadovu i Zoričinu svađu...Ja stvarno ne znam šta da kažem, nou koument, bez komentara. Je l' Neca i Peca ne smeju da komentarišu? Da Zorica njemu jebe mamu pedersku, je l' priliči to jednoj ženi, da daje takav primer omladini? Ovo je stvarno preterano, znam ja da je to psihološka igra. Zorica treba da ide u izolaciju sa Ćertićem. Mislim da je ona zaljubljena u njega, imala je prošlost takvu, da je zaljubljena u mlađe. Ona njemu kaže: "Jebem ti mamu pedersku", e ja jebem njoj mamu, šatorsku pevačicu, koju znam jer je radila tu u okolini. Ja ću da je tužim za ovo ponašanje! Zorica je totalno na njegovoj strani i pošto voli mlađe, treba da ide sa Ćertićem u izolaciju. Ja da sam tamo, ja bih je poslala tamo sa Ćertićem. Ona je jedna babuskera, nebitno je što je on mlađi od nje 10, 12 godina, ne znam. Da li bi bilo njoj lepo da njene sinove neko onako provocira? Nek se osvrne oko sebe, neka stavi malo prst na mozak - istakla je na samom startu.

- Komentariše se da je Zorica dvolična, šta Vi mislite o tome - upitana je Julijana.

OGLASILA SE NECINA MAMA Julijana oštro udarila na Zoricu Marković, nije birala reči

Foto: Printscreen/instagram

 

- Normalno, uvlakuša. Ćertiću se uvlači. Za nju niko od muzičara nema šta lepo da kaže, pa prvo je moj muž muzičar. Svako ima pravo da kaže svoje mišljenje. Ja joj kažem da ne psuje moju decu, mogu da kažem da je klošarka i da je njeno ponašanje nula. Ona je toliko dvolična, bezobrazna. Nikada je nisam ni obožavala, a sad sam videla da je toliko bezobrazna - rekla je Julijana.

- Rekli ste da ćete da je tužite - upitana je Julijana.

- Da. Pa što da je ne tužim? I nju i Ćertića! Imam i ja muža mlađeg 13 godina, pa ništa. Znači ona je zaljubljena u Ćertića i eto. Ona zna ko joj je sin - zaključila je Julijana.

NAZVAO JE VEŠTICOM OD 300 GODINA Buba Koreli ostavio komentar Dalili na forografiji, ona mu nije ostala dužna

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading