IVANA JE FOLIRANT, A ON IMA SKUPŠTINU ŽENA Bilalov menadžer progovorio o svemu, sprema se haos
Printscreen

Po dešavanjima sa sinoćne žurke u Beloj kući, reklo bi se da je najveseliji bio Bilal Brajlović, poznatiji kao Lil Broks, koji je uspeo da se u jednoj večeri posvađa sa bivšom devojkom, Ivanom Puzić, flertuje sa Anom Spasojević i poljubi sa Anitom Stanojlović.

Ovim povodom se oglasio njegov menadžer, Đenis, te je priznao kako na Bilalovo ponašanje u "Zadruzi" gledaju kod kuće i otkrio da li je sve ovo njegova igra ili je Broks jednostavno takav - neuhvatljiv kao čigra.

IVANA JE FOLIRANT, A ON IMA SKUPŠTINU ŽENA Bilalov menadžer progovorio o svemu, sprema se haos

Printscreen

 

- Je l' si ispratio sinoćnu žurku u "Zadruzi"? Reklo bi se da je Broks bio baš aktivan - uptam je Đenis.

- Naravno da sam ispratio jer kod nas je Broks na TV-u 24/7. Pratimo svaki njegov korak, pokušavam da analiziram gde greši i kada pretera, ali nažalost ne mogu mu pomoći. On je takav i napolju, kada izađemo u klub nema mira, stalno negde hoda... On upozna novih ljudi za jednu noć što neko ne upozna za godinu dana. To je on jednostavno i teško ga je promeniti - odgovara Đenis.

- Kako gledaš na njegov haos sa Ivanom Puzić? U jednom momentu je moralo da reaguje i obezbeđenje - upitan je Đenis.

- Sad već počinjem da se nerviram oko situacije sa Ivanom. Mislim da treba da krene dalje i da ostavi taj odnos iza sebe. Jasno je svima da Ivana nema osećanja prema njemu, jer posle svega što radi ulazi u raspravu s njim samo radi kadra. Koja bi to devojka oprostila dečku da ode i bude sa njih pet i opet se vrati njoj? Još jednom ću da ponovim - Ivana je veliki folirant koji dobro koristi priliku za kadar. Bilal može puno bolje od nje - odgovara Đenis.

IVANA JE FOLIRANT, A ON IMA SKUPŠTINU ŽENA Bilalov menadžer progovorio o svemu, sprema se haos

Printscreen

 

- Umešala se i Sandra Bakša u jednom trenutku, misliš li da je htela samo još par minuta "kadra" - upitan je Đenis.

- Bakša k'o Bakša, gleda da iskoristi svaki trenutak kako bi bila u kadru, ali je svima jasno da je ona totalno nebitna u ovoj priči. Bilal treba da okrene ploču i da bira između Ane Spasojević i Anite - odgovara Đenis.

- Kad smo kod Ane Spasojević, Broks je flertovao i sa njom, od koje se danas bukvalno ne odvaja. Misliš li da će biti tu nečega - upitan je Đenis.

- Jako teško će doći do situacije da se on veže za nekoga, kada neka devojka to uspe u "Zadruzi", ja ću joj skinuti kapu javno. On mora da odluči u svojoj glavi koju želi. Previše je žena oko njega, razumem da je teško da se odluči - odgovara Đenis.

- Izgleda da je dosta devojaka bacilo oko na njega, jer se tokom žurke poljubio i sa Anitom Stanojlović. Kako to komentarišeš - upitan je Đenis.

IVANA JE FOLIRANT, A ON IMA SKUPŠTINU ŽENA Bilalov menadžer progovorio o svemu, sprema se haos

Printscreen

 

- Ne znam zašto, ali nešto mi je bilo drago kada su se poljubili njih dvoje. Nakon one svađe koju su imali mislim da bi bilo najbolje kada bi njih dvoje završili zajedno. Eto, nakon što je Maja ušla u vezu, nekako sada navijam za Anitu jer njih dvoje su mladi i mislim da bi išli jedno uz drugo - odgovara Đenis.

- Misliš li da je Broks sada oformio svoj "kokošinjac" - upitan je Đenis.

- Broks ne da je oformio kokošinjac, on ima jedan celi parlament ili skupštinu žena koje stalno skaču na njegove postupke. Ja bih rekao da je Broks vlast, a one opozicija, tako nešto (smeh). Nakon Anje Bla napolju, nijedna unutra nije toliko dobra za Lil Broksa - odgovara Đenis.

NEPRIJATNO MI JE Maja Marinković i Marko Marković razmenjivali nežnosti, a onda je usledio šok

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading