MARKO SE DOPISUJE SA HOMOSEKSUALCIMA Dejan Dragojević nikada oštriji prema novom paru, skandal u najavi
Foto: Massnori Josida

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do svađe između Aleksandre Nikolić i Bilala Brajlovića, koji je Aleks optužio da iskorišćava Dejana Dragojevića. Umešala se i Maja Marinković, koja je žestoko udarila na Dejana, jer je saznala šta je pričao o njoj.

Naime, Dejan se oglasio i povodom ovoga rekao sledeće:

Printscreen

 

- S obzirom na to da Marko kaže da bi mi se uneo u facu, stvarno bi me bio strah, mislim da bi hteo da me poljubi... Ne želim to, nisam ja iz tog sveta, ali podržavam sve orijentacije... Malo je bezveze da komentariše mene jer trenutno u "Zadruzi" mu je Kikica Tangica Gologuzijanović, koji mu je rekao takve gadosti za "bivšu" devojku, a on je to nagradio srednjim budžetom. Danas Miljan priča o Majinim sisama i on ništa, smeška se... Stanija je za novine rekla, koliko vidim, da se dopisivao sa homoseksualcima. Mislim da bi on i Aleksandra bile top drugarice, pardon drug i drugarica... On mi je najsigurniji od svih tu, dok npr. komunikaciju sa Necom ne bih oprostio, tu ne sme... Ali sa Markom nek se druži - započinje Dejan.

Printscreen

 

- Veza im je samo marketing pripremljen teren. Niti ima čojstva, niti ima junaštva, loš predstavnik Crne Gore... Ja i sad branim moju Maju i ne dam jednu ružnu reč, a njemu sve vređaju, ali to mu izgleda prija... Možda voli da je rob i ponizna kučkica. Ja sam se Staniji izvinio za te neke svađe, ali nismo ostali dužni jedno drugom. Bolje bih je ja odbranio, nego bivši momak... Našao je uspešnu devojku, ali nije mogao da prati tempo... Ako može Staniju da zameni sa Majom i Anitom, onda to govori na šta je spreman... Anita nije jaka tema, ali Maja jeste, jer je bila drugarica od Stanije. Mislim da ce biti dobar Marinković, ugradiće i njemu silikone onaj polučovek, polugronik i lepo će da žive - dodaje Dragojević.

- Što se tiče Maje da je rekla da sam promenio veru... O tome ćemo na SUDU, NEK DOKAŽE! Inače, Što se prodaje tiče, jako malo vredi to piče. Kažu 200 grama mesa i da smrdi, cepa te iz mesta - zaključuje pobednik "Zadruge 5".

ŠOK OPTUŽBE NA RAČUN NENADA ALEKSIĆA Kristijan Golubović osudio reperov potez

Komentari (0)

Loading