POTVRĐENA SVADBA U ZADRUZI 6! Kristina se oglasila i otkrila sve detalje, a onda obelodanila i nešto što je Kristijan krio od javnosti
Printscreen

Kristina Spalević, bivša rijaliti učesnica, gostovala je na jednoj televiziji gde je potvrdila priča o njihovom venčanju u Zadruzi.

Naime, Kristijanova verenica je obelodanila sve detalji, ali i otkrila da se Kristijan razvodi crkveno od bivše žene.

Definitivno će biti venčanja i veselja u rijalitiju. Venčaćemo se i crkveno iako je on govorio da se neće razvesti od Ivane. Kada sam bila kod sveštenika u crkvi pitao me je da li želim da se venčam u crkvi. Ja sam rekla da mi je važnije nego da se venčam opštinski. Mada sam dodala da je komplikovana procedura, a on me je zaustavio i rekao da uopšte nije i da sve ide preko mejla. Rekao je "pošalješ mejl i posle 20 dana čovek razveden". Došla sam kod Kristijana posle toga i pitala ga da li imam dozvolu da šaljem mejl. On je rekao da imam - rekla je Kristina.

POTVRĐENA SVADBA U ZADRUZI 6! Kristina se oglasila i otkrila sve detalje, a onda obelodanila i nešto što je Kristijan krio od javnosti

Printscreen

 

- Jurila sam crkvu u Nemačkoj jer se tamo venčao. Morala je baš ta crkva jer je tamo taj izvod iz knjige venčanih. Kada se setim njega u Zadruzi kada je govorio da se nikada neće razvesti, znala sam da hoće - istakla je Kristina.

- Tako je i počela priča kada sam pitala produkciju da li može da izađe na jedan dan da se venčamo samo zbog papira. Pa je tako i došlo do priče zašto napolju, ajde unutra - rekla je Kristina.

Podsetimo, sve je počelo kada se Matora obratila pre neki dan i tražila da joj se pošalje sako za Kristijanovu svadbu, snimak je otišao u etar i sve se nakon toga saznalo.

JELENA I MLADEN OTIŠLI U MANASTIR Pešićeva i Vuletić pokazali nikad intimniji trenutak sa naslednicom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading