Stanija i Marko
Foto: Alo/Foto: Printscreen/instagram

Marko Marković sinoć se ponovo uselio na velelepno imanje u Šimanovcima i odmah pomutio um mnogim zadrugarkama. Oko njega se motala Maja Marinković, sa kojom je već bio prisan u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu, a trenutno se od njega ne odvaja Anita Stanojlović, atraktivna brineta.

Naime, sada se oglasila i Stanija koja je otkrila da je znala sve, ali nije bilo na njoj da otkriva detalje i da mu želi sve najbolje.

Stanija i Marko

Foto: Printscreen/instagram

 

- Znala sam za Markov ulazak, ali nije na meni da otkrivam bilo šta. On je slobodan dečko i može da bude sa kim poželi. Cilj mu je zarada i novac i nadam se da će uspeti u tome. To je sve što imam da kažem na tu temu - poručila je kratko i jasno Stanija.

Podsetimo, Anita i Marko su priznali da su se dopisivali i muvali pred početak "Zadruge 6", a svi čekaju da vide hoće li se smuvati. Ali, Marko nije privukao pažnju samo ovim. Svi su čekali da vide kako će izgledati njegov susret sa Kristijanom Golubovićem, zbog svega što se izdešavalo sa Stanijom Dobrojević. Golubović je prišao Marku nakon ulaska u Belu kuću, zagrlio ga, a zatim su razmenili i par reči.

HITNO SAOPŠTENJE TELEVIZIJE PINK POVODOM SKANDALA Oglasio se Željko Mitrović, neviđeni presedan u rijalitiju zbog govora mržnje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
vuk

10.09.2022 19:40

Momak je ekstra stacemu ova Baba napumpana