HITNO SAOPŠTENJE TELEVIZIJE PINK POVODOM SKANDALA Oglasio se Željko Mitrović, neviđeni presedan u rijalitiju zbog govora mržnje
Alo

Željko Mitrović, vlasnik i predsednik Pink Media Group, doneo je odluku da se Uroš Ćertić kazni mesečnim honorarom za ispoljavanje govora mržnje prema učesniku "Zadruge" islamske veroispovesti Bilalu Brajloviću, a zbog vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi.

Naime, on je takođe doneo odluku da novčani iznos, koji predstavlja 10% od ukupnog godišnjeg honorara, Uroša Ćertića ne zadrži produkcija rijalitija "Zadruga", već da se u celokupnom neto iznosu uplati Ustanovi za brigu o nezbrinutoj deci u Sarajevu.

- Ovom prilikom želimo da uputimo izvinjenje svim gledaocima islamske veroispovesti zbog ovog nemilog dogadjaja! Vaš TV Pink! - glasi saopštenje.

Podsetimo, Uroš je sinoć u naletu besa izgovorio skandalozne stvari Bilalu Brajloviću, a snimak užasne svađe dospeo je u javnost i ogromne osude stižu na račun kaskadera zbog svog ponašanja.

EVO OTVORENO KAŽEM DA SAM MANIPULATOR Dejan Dragojević otkrio šta zaista misli o Dalili i njihovom braku i šokirao izjavom u emisiji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milena

10.09.2022 20:08

Ovaj polučovek je najveće zlo u Srbiji. Troši državne pare na financiranje starleta, robijaša, kriminalaca i sličnog društvenog dna a zdravstvo i škole moraju da štede svaki dinar.

Una

11.09.2022 15:35

Izbacite ga odmah napolje za primer ostalima