NE SVIĐA MI SE VREĐANJE NA NACIONALNOJ OSNOVI Oglasila se Kristina za Alo! i podržala Kristijana nakon njegove tuče sa ovim zadrugarom
Printscreen

Šesta sezona Zadruge zvanično je počela, a iako je Kristijan Golubović poslednji koji se uselio u „belu kuću“, ipak je uspeo da obeležio početak rijalitija fizičkim obračunom s cimerom Bilalom Brajlovićem, zvanim Lil Broks.

Goluboviću je posebno zasmetalo što ga je novi učesnik nazvao kriminalcem na baterije, koji poput starleta zarađuje na društvenim mrežama, pa se zaleteo na njega, uneo mu se u lice i pokušao da ga udari glavom dok je obezbeđenje bezuspešno pokušavalo da ih razdvoji.

Ovaj sukob uznemirio je ostale cimere, ali ne i Kristijanovu trudnu verenicu Kristinu Spalević, koja je u razgovoru za Alo! otkrila da u potpunosti podržava nevenčanog supruga.

- Znala sam da će to da se desi jer ga je taj momak prozivao i pre rijalitija. Nisu mi jasni komentari da je Kristijan deda, a on klinac i da nije smeo da ga napadne. Nije njemu Kristijan drmao kavez, već se dogodilo suprotno. Upravo zbog toga nemam Kristijanu šta da zamerim. Dečko je dobio šta je zaslužio, i to je dobro prošao. Ne dopada mi se što je momka vređao na nacionalnoj osnovi, ali sve drugo potpuno opravdavam. Previše njih mu se već na početku nakačilo na grbaču. Brinem se da će Kristijan pući i da će zbog toga stradati neko nedužan - iskrena je Kristina, koja priželjkuje da se vereniku uskoro pridruži u „beloj kući“. 

NE SVIĐA MI SE VREĐANJE NA NACIONALNOJ OSNOVI Oglasila se Kristina za Alo! i podržala Kristijana nakon njegove tuče sa ovim zadrugarom

Printscreen

 

- Kada mi je Kristijan rekao da želi da uđe u šestu sezonu, bila sam jako ljuta jer mi nije bilo jasno zbog čega smo pravili dete ako on neće biti pored mene. Malo nakon toga su mi proradili hormoni i shvatila sam da treba da ga podržim i da, ako treba, i sama uđem u rijaliti. To je ona stara izreka „Ako ne možeš da ga pobediš, pridruži mu se“. Volela bih da sam pored njega jer je to čovek kog volim svim srcem, ali je neizvesno da li ću se useliti u Šimanovce - navodi Kristina. Kiki me nikada neće prevariti

Iako je vezu s Golubovićem započela u Zadruzi 5 dok je on bio u braku, Kristina ne strahuje da će se istorija ponoviti.

 - Svi žele da me stigne karma, i da me prevari kao što je bivšu suprugu prevario sa mnom. Ne bih volela da to toga dođe, ali i da se to desi, ne bih bila prva samohrana majka. On je čovek koji zna šta radi, nije mali i potpuno sam sigurna u njegovu ljubav prema meni i našem detetu koje je na putu - zaključuje Spalevićeva.

ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK! Zbog ovoga je Ćertić kažnjen mesečnim honorarom, izgovorio stravične uvrede cimeru, spomenuo i džamiju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading