ISPLIVAO SKANDALOZNI SNIMAK! Zbog ovoga je Ćertić kažnjen mesečnim honorarom, izgovorio stravične uvrede cimeru, spomenuo i džamiju! (VIDEO)
Printscreen

Kristijan Golubović i Uroš Ćertić su odmah po ulasku na velelepno imanje sinoć napravili opšti haos, bilo je psovki, žestokih uvreda, a došlo je i do fizičkog obračuna između njih i Lil Broksa.

Naime, sada se pojavio snimak Uroša Ćestića koji izgovara skandalozne reči i vređa Broksa na nacionalnoj i verskoj osnovi, što je strogo zabranjeno u Zadruzi, a produkcija ga je zbog tih uvreda upravo i kaznila.

Uroša je držalo obezbeđenje, a on je u tom trenutku izgovarao jezive uvrede cimeru na koje niko nije ostao imun.

- Je*em li ti mamu obrezanu u usta, marš odakle si došao u džamiju, pi*ko smrdljiva - izgovorio je Uroš između ostalog i izazvao potpuni kolaps na društvenim mrežama, a kompletan video snimak psovki i uvreda pogledajte ispod.

 

 

Uroša je produkcija zbog ovih užasnih psovki kaznila mesečnim honorarom, a ovo je ujedno i prva kazna u Zadruzi 6.

Podsetimo, sve je krenulo kada je Lil prozvao Kristijana da je matorac od 50 godina koji zarađuje pare preko Tiktoka igrajući mečeve sa decom, što je u Goluboviću izazvalo bes i momentalno se zaleteo i bacio hranu na cimera, u tom trenutku se i Uroš priključio i sve je kulminiralo.

KRISTIJAN OTKRIO KOLIKO VREDI NJEGOVA KOLEKCIJA SATOVA Okupio zadrugare i otkrio im šok detalje: Sve su mi razbili

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading