PEVAČ U STRAHU ZA SINA Miloš Bojanić otkrio: Niko nije bio da on uđe u Zadrugu
Foto: Youtube/Printscreen

Miloš Bojanić u velikom je strahu, jer je njegov sin Mikica odlučio da se oproba u rijalitiju.

Pevač je otkrio da je podržao svog sina, ali je isto tako uplašen da ga neko od njegovih neistomišljenika ne napadne fizički.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja sam rekao zbogom rijalitijima i tako će i biti, e sada moj sin Mikica je dobio ponudu i kada je rekao ja sam onako bio malo zatečen. E sad on ima dovoljno godina da može sam da odluči, a ja sam mu dao određene sugestije jer sam bio više puta. Mada se tamo okolnisti menjaju iz minuta u minut. Niko iz porodice nije bio za to da on uđe, ali kada smo razgovarali sa njim šta on želi, on je rekao da je to novo iskušenje za njega i da želi da proba -  rekao je Miloš.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pomalo se plašim konflikta, mada se nadam da tuča neće biti. Ja se za njega plašim i kada sedne u auto i ode u grad. Moj Mikica nije konfliktan dečko, pošten je, e sad da li će ga napadati, pa sigurno hoće. Mene mnogi ne vole, pa to može da bude razlog da ga napadaju i svađaju se sa njim. Ne znam da li ću mu biti podrška u studiju, jer ja se na drugi način borim kroz život, a moja deca drugačije - rekao je Bojanić.

ZORICA MARKOVIĆ U ZAGRLJAJU BATISTUTE: Bolji smo par od Nade Topčagić i Ibrahimovića

Komentari (0)

Loading