RENOVIRANJE VILE KOŠTALO GA 150.000 EVRA Zavirite u raskošni dom Miloša Bojanića, luksuz pršti na sve strane (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Miloš Bojanić godinama poseduje kuću na crnogorskom primorju, u malom mestu nadomak Herceg Novog, koju je ove godine u potpunosti renovirao.

Pevač je otvorio vrata svog luksuznog doma u Baošićima i konačno otkrio koliko je novca uložio u renoviranje.

RENOVIRANJE VILE KOŠTALO GA 150.000 EVRA Zavirite u raskošni dom Miloša Bojanića, luksuz pršti na sve strane (FOTO)

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Potrudio sam se da baš bude kao da je nova. Sve sam uradio što se moglo uraditi i sad dobijam jako puno koplimenata, čak drugi govore da je najlepša kuća u opštini Herceg Novi - započinje priču domaćin koji je vilu na moru pretvorio u luksuzne apartmane koje izdaje. Zbog neverovatnog izgleda koji je osmišljen po projektu mladog arhitekte iz Dervente, mnogi kažu da je i nalepša, ali i najluksuznija kuća u Boko Kotorskom zalivu.

- Pa dobro, moglo je to do daleko većeg savršenstva, ali uradio sam najbolje što može i mislim da na ovom području nema luksuznije. Sve je novo, sve je lepo i funkcionalno, apartmani su dvokrevetni, trokrevetni, četvorokrevetni i šestokrevetni - objašnjava pevač.

RENOVIRANJE VILE KOŠTALO GA 150.000 EVRA Zavirite u raskošni dom Miloša Bojanića, luksuz pršti na sve strane (FOTO)

Printscreenyoutube/grandonline

 

Kako se u medijima nagađalo da je čak pola miliona evra uložio u renoviranje, pevač je konačno otkrio koliko je zaista novca uložio.

- Au! Ne moram da smanjujem, niti preuveličavam, jer sam ceo život sam bio iskren i nemam razloga da ne budem ni sada. Mi smo stvarno uložili 150.000 evra u sve. Urađeno je sve iznova, jedino je ostala konstrukcija zidova. Imao sam sreću da sam to radio pre ludila od cena, tako da sam uštedeo sigurno 40 posto. Kupio sam ceo šleper pločica, celu stolariju, jedino su sitnice i sporedni materijali kupljeni naknadno - priča Miloš koji je i sam zasukao rukave i obavljao većinu majstorskih radova. Baš zbog toga našao se na meti osuda i surovih komentara da ne želi da plati majstore, a on tvrdi da niko bolje ne poznaje radove na njegovoj kući od njega samog.

RENOVIRANJE VILE KOŠTALO GA 150.000 EVRA Zavirite u raskošni dom Miloša Bojanića, luksuz pršti na sve strane (FOTO)

Printscreenyoutube/grandonline

 

- Da, to je posebno. Toliko sam radio da ni sam nisam svestan da sam izdržao, da su me kondicija i zdravlje poslužili. Komšije su me podržave i govorile 'Svaka čast da u tim godinama idem na skelu kao mačka'. Hvala Bogu da imam zdravlje i kondiciju da mogu mnogo da uradim sam. Neki ljudi, ne mogu da kažem zlobnici, su mi postavljali provokativna pitanja kao zašto ja to radim sam, zašto ne otvorim vreću... Svi znaju da nemam vreću para i da sve što sam sam zaradio uložio sam u nekretnine i kružio sam sa tim. Ja sam im dao jednostavan odgovor, ja ću da odrešim kesu, samo mi dovedite majstore koji znaju sve i keramiku, i zidanje i sve i ja ću ih plaćati u dolarima, evrima, u zlatu u čemu god hoće. Onda su malo splasnuli i rekli da nema takvih majstora. Sa jednim fizičkim radnikom sam sve ovo uradio, jedino sam angažovao ekipu za kupatila i podove. I to sam mogao da uradim, ali bi trajalo - objašnava Bojanić.

Ovog leta njegovi sinovi Mikica i Bane posetili su ga u Baošićima, a sad je otkrio i kako su reagovali na ideju da dom na moru pretvori u luksuzne apartmane, ali i da li su pomagali ocu u renoviranju.

- Oni su jako srećni i zadovoljni i nisu imali ništa protiv. Mikica se vratio iz inostranstva i dolazio je da pomaže koliko je mogao zbog porodice. On je uvek bio žrtva, čak je od temelja do krova radio sa mnom i kuću u Sremskoj Kamenici, a ovde je pomagao, koliko je mogao je uskakao - iskren je Miloš kog dolazak sinova veoma raduje. Ipak, najsrećniji je kada su pored njega unuci koji su i ovog leta bili u Baošićima kod dede, a nas je zanimalo kako ponosni deka provodi vreme sa njima.

- Zna se, to je vožnja brodićem, pa u gumi, pa skakanje i plivanje. Kad oni dođu ja ozdravim - odgovara pevač. Ipak, sve je iznenadio kada je rekao da mu je supruga Branka samo gost na primorju.

PETAR GRAŠO PROGOVORIO O ĆERKI Provodi manje vremena sa porodicom, a evo šta kaže o tastu Tončiju Huljiću

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading