IMA BAKTERIJU U KRVI, PRIMA ANTIBIOTIKE Oglasila se Marija Kulić i otkrila sve o zdravstvenom stanju svoje ćerke nakon vesti da se pogoršalo
Printsc Pink

Nakon navoda da se bivšoj rijaliti učesnici Miljani Kulić navodno naglo pogoršalo zdravstveni stanje, te lekari strahuju da će uskoro morati da je operišu i da je na ivici da dobije sepsu, sada se oglasila Marija i u jednom dahu otkrila sve o zdravstvenom stanju svoje ćerke.

Naime, Marija je otkrila da je istina da je došlo do promene u Miljaninom zdravstvenom stanju, te da bivša zadruarka ponovo ima temperaturu.

- Imala je ponovo temperaturu, ponovo prima antibiotike, pa ćemo da vidimo kako će reagovati. Ovi ostali rezultati su dobri, ide na bolje, ali je dobila neku bakteriju u krvi. Obično ko duže leži u bolnici zahvati tu bakteriju - enterokoku - priča Kulićka s knedlom u grlu, pa se osvrnula na navode izvora da lekari sumnjaju i na sepsu:

IMA BAKTERIJU U KRVI, PRIMA ANTIBIOTIKE Oglasila se Marija Kulić i otkrila sve o zdravstvenom stanju svoje ćerke nakon vesti da se pogoršalo

ATA Images

 

- Koji lekari?! Meni lekari ništa nisu rekli, ja se svaki dan čujem sa njima. Ona je lepo odreagovala na antibiotsku terapiju, prima dve vrste antibiotika, temperatura joj je pala, tako da meni niko nije rekao da je u pitanju sepsa - dodaje Marija.

Marija je priznala i da je Miljana i te kako emotivna, te da uvek brizne u plač kada čuje glas majke ili oca.

- Kad me čuje, odmah počne da plače, emotivna je, ne može da me vidi, jer su posete zabranjene. Plače, i videću da od ponedeljka i ja budem s njom u bolnici, jer će ostati još da leži tamo - zaključuje Marija.

Podsetimo, Miljana Kulić je već izvesno vreme u bolnici zbog komplikacija koje su nastale nakon operacije želuca koju je radila u Turskoj.

ZVALI SU ME HUSO I EMINA, TREBALA IM JE USLUGA Bivša zadrugarka otkrila da su je kontaktirali Dalilini roditelji, imali su poseban zahtev

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Kika

26.08.2022 13:17

Šta ćeš ti Marija u bolnici sa ženom od 27 godina.

Lili

26.08.2022 14:11

Šta je ovoj Mariji ni za decu od 10 god u ovo vreme corone ne može roditelj.Njoj će za kobiletinu da dozvole da bude u bolnici.Treba terati obe u Lazu.

Zlata

26.08.2022 16:54

Ovo sto Kulici rade je vise nego bolesno.Koliko ima male dece pa roditelji nemaju mesta u bolnici da budu sa njima.Miljana zena ,ima dete...