TARA JE MENE ŠUTNULA, A NE JA NJU Ša progovorio o odnosu sa bivšom, pa otkrio sve o nvoj devojci
Printsc Pink

Nenad Aleksić Ša svoje učešće u Zadruzi obeležio je javnom prevarom, a sada je otkrio u kakvom je odnosu s bivšom ženom Ivanom i s bivšom ljubavnicom Tarom Simov, pa je priznao da ga je neverstvo koštalo karijere.

- Ne mogu reći da me je sam rijaliti koštao karijere, ali jesu neke stvari koje sam radio tokom boravka u Zadruzi. Moje ponašanje i greške su me odvojile od muzike, ali planiram sada da se vratim poslu - rekao je reper, pa se osvrnuo na kraj ljubavi s Tarom.

- Ne bih ulazio u detalje mog raskida s Tarom, ja sam u našoj vezi uvek bio korektan. Više je ne volim, to je očigledno, ja ne krijem kada nekoga volim. Trenutno postoji devojka koja mi se sviđa - rekao  je on, pa otkrio da s bivšim ljubavima ne može da bude u prijateljskim odnosima.

- Ne mogu da  budem drug s bivšim devojkama, meni je to bolesno. Ne verujem da nakon velike ljubavi mogu da postoje muško-ženska prijateljstva - istakao je on, pa otkrio da se nakon razvoda s Ivanom nije čuo.

- Nema potrebe da se čujemo, bivšim ljubavima želim sreću, ali ne obnavljam te veze. Nemam potrebu da se čujem s Ivanom - zaključio je on za Alo!.

POZNATI BRITANSKI PEVAČ TAJNO BORAVIO U ZADRUZI Nekoliko dana boravio u Beloj kući, svi ostali u šoku kada su isplivali ovi kadrovi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

20.08.2022 12:03

Naravno da ga je šutnula kome treba mali ljigavi šarov