DEJAN JE OVO PRVO URADIO NAKON POBEDE U ZADRUZI 5 Dragojević izbrisao Dalilu iz života, ne želi da je gleda više
Foto: Printscreen/instagram

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević otišao je nakon finala u rodni kraj, gde je prvo izgrlio i izljubio babu koju nije video pet godina.

Dejan je bio vidno uzbuđen, veselio se i radovao pobedi zajedno sa porodicom - bratom Davidom, majkom Biljanom i ocem Goranom. Ono što je zanimljivo jeste da je Dejan odmah napravio jedan potez po izlasku.

Naime, sve fotografije koje je Dejan imao sa Dalilom nestale su sa Instagrama. Dalila s druge strane nije izbrisala sve fotografije sa bivšim mužem, a ostavila je čak i istaknute objave na svom profilu u kojima su razni snimci sa Dragojevićem. Dalila je ostavila i prezime Dragojević, a ostaje da vidimo njen naredni potez.

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Dejan je posle pobede imao jasan stav što se tiče bivše žene sa kojom je bio pet godina.

- Odvratan je osećaj biti pored nje! Negativna energija izbija, ključa mi krv na neku nervozu, agresiju... Hvala Bogu pa je Dušica brzo proglasila mene kao pobednika, tako da ne bih voleo da se nalazim više u njenoj blizini, ali šta ću, emisije i mediji zahtevaju tu blizinu, pa ću morati to da ispoštujem, ali mimo toga ne - rekao je Dejan.

ŠTA PARE RADE, TO JE STRAŠNO Bivša rijaliti učesnica žestoko oplela po Maji Marinković: Sramota me je što sam te branila

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Jovana

11.07.2022 12:12

Bravo Deki legendo! Svu srecu ovog sveta ti želim i tvojoj porodici. Da nadoknadite sve izgubljeno vreme što nisi bio sa njima. Nastavi život tamo gde si stao pre 5 godina. Živ ti nama bio. Zaslužio si pobedu, a tvoja još veca pobeda je što si sa svojom porodicom.

Ђура

11.07.2022 16:24

Толико је добар да га жена вара пред његовим очима . Да ли је он мушко ?.Толико је био добар ,