ALO! PROGNOZA Maja Nikolić i Zorica Marković tipovale favorite pete sezone
Printscreen

U susret finalu pete sezone rijaliti programa Zadruge različita su mišljenja o tome ko zaslužuje pobedu!

Čitaoci alo.rs u anketi izglasali su Dejana Dragojevića kao apsolutnog favorita za pobedu, a sa njihovim stavom složne su i Zorica Marković i Maja Nikolić, iskusne rijaliti učesnice.

Budući da dele mišljenje da će pobedu odneti Dejan kog je supruga Dalila prevarila pred milionskim auditorijumom, nisu se libile da žestoko osude preljubu, ali i prokomentarišu ostale favorite. 

ALO! PROGNOZA Maja Nikolić i Zorica Marković tipovale favorite pete sezone

Foto: Printscreen/instagram

 

- Dejan je deset meseci nosio rijaliti i trpeo žestoku nepravdu od žene koju je voleo kao boga, žene koja je prodala brak, čast, obraz i ljubav zarad kadra i rijalitija. On je jedini koji je zaslužio pobedu i iza njega treba da postoji deset praznih mesta. I da ne pobedi, njegova najveća pobeda jeste što se odvojio od zla i vratio na pravi put svojoj porodici. Svoju najveću muku i bol je poneo na leđima i od prvog dana pete sezone ga branim kao majka. Žena zbog koje se odrekao svega ga je varala i na njegove oči vodila ljubav sa čovekom kom ni ime ne mogu da spomenem koliko mi je gadan. Ta krpa ne zaslužuje honorar i nema svest da su pare koje je zaradila nečasne i prljave - rekla je pevačica i iznenadila mišljenjem da visoki plasman zaslužuje Sanja Grujić koja se na internet kladionicama ne nalazi čak ni na prvih pet mesta.

ALO! PROGNOZA Maja Nikolić i Zorica Marković tipovale favorite pete sezone

Printscreen

 

- Volela bih da na drugom mestu bude Sanja koja je izuzetno duhovita i elokventna, a na trećem Stefan Karić koji je pokazao kućno vaspitanje i časne stavove - istakala je Nikolićeva sa kojom se Markovićeva u mnogo čemu složila. 

- Prestala sam da pronoziram pobednika otkako sam shvatila da se ni po čemu ne slažem sa mišljenjem naroda. Volela bih da se narod osvestiti i da pobedi Dejan, a ne neko od preljubnika od kojih javnost često pravi žrtve. U samom vrhu mi je Miki kog smatram dobrom osobom, aktivnim učesnikom i čovekom od kog mlađi zadrugari mogu mnogo da uče. Ukoliko narod konačno počne da ceni vaspitanu decu, na trećem mestu će biti Stefan Karić ili Anđela Đuričić. Komentatori poput Lepog Miće, Đedovića, Rešićeve ili mene nikada ne mogu da pobede. Imamo muda da kažemo šta mislimo, nikome ne ćutimo i za nas nikada nije bilo mesta u užem izboru - zaključila je Zorica za Alo!

Pevač Era Ojdanić oprobao se u čak tri različita rijaliti formata, a u prognozama za pobednika pete sezone Zadruge, vodio se kako kaže, srcem.

- Uvek sam na strani ljubavi i zbog toga bih voleo da pobedi Dalila. Ona je moja škola, sa njom sam bio u Parovima i podržavam je u svemu - kaže Era koji veruje da postoje šanse i da se njen bivši suprug visoko plasira u finalu.

- Ukoliko ove godine pobedi muškarac, to će definitivno biti Dejan, a treće mesto bih voleo da zauzme Jovana Tomić Matora - rekao je Era.

JEDNA PORODICA JE UNIŠTENA I DVOJE DECE JE OSTALO BEZ OCA Oglasila se Aleksandra Subotić nakon što je raskrinkana afera njenog supruga i Maje Marinković

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading