TO JE NEKI ODNOS KOJI JE SREDNJE ŽALOSTAN Osman Karić progovorio o prijateljstvu Stefana i Mensura, pa otkrio da li će njihov odnos biti bolji kad izađu napolje
Foto: Alo/ilustracija

Otkad je veza Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića postala i više nego turbulentna, Stefan Karić je, kao prijatelj Mensura, bio protiv tog odnosa jer je smatrao da taj odnos ne donosi dobro svom prijatelju. Oni su se posvađali zbog Milice, i čini se, da su od tada odnosi zahladili. Da li će njiovo prijateljstvo biti na "staklenim nogama" ili će se sve regulisati, upitali smo Osmana Karića, koji je za naš portal rekao sledeće:

Printscreen/Premijera

 

- Iskreno mislim da su se strasti smirile kad je reč o nepotrebnim svađama usled nerazumevanja i različitih pogleda i shvatanja na neke situacije izmedju Stefana i Mensura. Ne želim biti pristrasan ali Stefan nije imao ni najmanju nameru da u nekim situacijama povredi ili ponizi Mensura. Jednostavno video je gde će ga ta veza sa Milicom odvesti i koliko će ga skupo koštati, što se na kraju ispostavilo kao tačno. Mislim da Milica i nije toliko tome doprinela koliko je Mensur sam sebi skočio u stomak. Na Miličinom mestu je mogla biti bili koja devojka, Mensur bi se isto ponašao. Jednostavno čovek ima problem kad su ti muško ženski odnosi u pitanju. Kad se rijaliti završi Stefan i Mensur će ostati u istom prijateljskom odnosu kao i pre. To je neki odnos, koji je srednje žalostan sa dosta obostranog poštovanja i ništa manje ili više od toga.

Printscreen

 

SIGURNO ĆE BABA DA ME ČEKA... Dejan emotivan, odbrojava svaki minut kad će ugledati svoju porodicu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading