DEJAN ĆE MORATI DA SE IZVINI HUSU I MENI Dalilina majka progovorila pred kraj rijalitija, pa pomenula tužbe
Foto: Youtube/Printscreen

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, otkrila je da će njena ćerka tužiti sve one koji su ružno pričali o njoj dok je bila u rijalitiju.

- Vrlo dobro znam kakva je moja ćerka. Sigurna sam da će kada izađe iz rijalitija tužiti sve one koji su je klevetali u ovih nekoliko meseci koliko je u rijalitiju. Sada kada bih pokušavala da sve demantujem i odgovaram na glupe i primitivne komentare, pa kako bih sve to postigla? Jednostavno je nemoguće. U tom slučaju je najbolja opcija da Dalila kada napusti rijaliti odmah krene sa tužbama i ne sme da ostane nikome dužna - priča besno Emina i dodaje:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nažalost rijaliti je takav koncept programa gde svako može da te blati, a da ne odgovara za svoje postupke. Primitivnih ljudi je uvek bilo, kako u rijalitiju, tako i van njega, ali granica mora da postoji. Svako sebi danas daje za pravo da bilo čiji život komentariše - ističe majka Dalile Dragojević koja napominje kako se o njenoj porodici priča sve najgore, dok je sada njen već bivši zet Dejan Dragojević pošteđen svega.

- Očigledno je da smo mi kao porodica Mujić veliki trn u oku svima. Pokušavaju da nas ocrne na svakom mogućem ćošku. Uradila je to što je uradila u rijalitiju, ali sada je zaista dosta. Ako budem došla na finale, malo je reći da će leteti perje. Neću biti suzdržana i napraviću skandal ako treba. U meni će sigurno proraditi ludilo i nastaće lom. U rijaliti se unose informacije kako moj bivši suprug Huso Mujić i ja blatimo Dejana kada gostujemo po emisijama, ali to nema veze sa vezom. Kada Deja bude izašao i video da nas nema nigde, tek će onda shvatiti da su ga lagali i da će morati da se izvini Husi i meni - zaključuje Emina Mujić.

Printsc Pink

 

Emina napominje da je laž da je njena ćerka imala bilo šta sa akutelnim učesnikom “Zadruge” Stefanom Karićem. Stefan i Dalila se nakon navodnog intimnog odnosa više nisu ni videli ni čuli sve do ulaska u “Zadrugu 5”. Znajući da je on sada u skladnoj vezi sa misicom Jovanom Dalila je bacila oko na Cara, a aferu sa Karićem ne spominje:

- To je apsolutna laž! Dalila nije imala ništa sa Stefanom Karićem, žele da joj napakoste.

Printsc Pink

 

ODREŠILA KESU! Dalila obradovala svoju drugaricu Matoru, ona nije mogla da veruje koliko je krila to od nje

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Ljuba

03.07.2022 16:12

Da se izvini što ga je javno prevarila, vaša izuzetno smerna i čestita ćerka.

Stanka

03.07.2022 18:58

Bas ce tebi nakazi i Husi da se izvinjava!!! Pokrijte se usima od bruke i sramote!!! Ne izlazite iz misije rupe!!!

Starleta

03.07.2022 19:00

Sto pisete o ovim budaletinama,vratili su poturcenog zeta i zavrsena prica...

Cvecka

03.07.2022 21:42

Da, bas mi ovi citati lice na izjavu ove primitivne i neobrazovane zene.

Goca

03.07.2022 22:40

Vi ste Mujici pokazali vas obraz zacepi tu labrnju babuskero