UČESTVOVAO JE U NJIHOVOJ MONSTRUOZNOJ PREVARI Otkriveno ko je čovek koji je doneo lažnu umrlicu Markovog oca u Šimanovce
Foto: Ataimages

Nakon što su jednoj fan stranici osvanule fotografije na kojima vidimo Marka Osmakčića kako pozira sa nasmejanim lažno mrtvim ocem Franjom, počelo je da se spekuliše ko je treća osoba na spornoj fotografiji i ustavljeno je da je reč o osobi koja je navodno bila saučesnik u ovom monstruonom delu koje je zgrozilo Srbiju.

Naime, reč je o čoveku, koji je u Zadrugu doneo Franjovu umrlicu kako piše Pink.rs, a u Šimanovcima se pojavio u crnini smrknutog izraza lica.

UČESTVOVAO JE U NJIHOVOJ MONSTRUOZNOJ PREVARI Otkriveno ko je čovek koji je doneo lažnu umrlicu Markovog oca u Šimanovce

Printscreen

 

Samo četiri dana od lažne sahrane, Osmakčić sa saučesnikom u prevari i svojim ocem Franjom pozira u Švajcarkskoj bezbrižan i nasmejan, ne mareći za sva svoja nedela, prevare, izrečene pretnje, za to što je ostavio trudnu devojku Viktoriju Mitrović u rijalitiju.

Podsetimo, o brutalnoj i morbidnoj prevari kakvu nacija ne pamti bruji ceo region, a jezivi detalji i događaji koji se vezuju za porodicu Osmakčić ne prestaju da zgražavaju javnost.

VIKI POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK Zadrugarke ubeđenje da čeka dečaka, a ovaj znak ih je naveo na to

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading