VOLEO BIH DA VERA IMA POLUSESTRU Kristijan Golubović i Kristina Spalević  progovorili o polu deteta
Foto: Printscreen/instagram

Kristijan Golubović i Kristina Spalević nedavno su saopštili lepe vesti i otkrili da čekaju prvo zajedničko dete, a sada je par progovorio o detaljima trudnoće

- Ulazim u treći mesec i jako smo srećni. Da budem iskrena, sada se uopšte ne čuvam jer smo videli da je sve u najboljem redu. U toku sledeće nedelje možda saznamo i pol deteta. Iskreno ne znam čemu da se nadamo. Kristijan je ubeđen da čekam dečaka - krenula je da priča Kristina.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Jesam, ubeđen sam da je dečak, zbog njenog karaktera, a i ona više voli dečake, mada bih ja više voleo ćerkicu, da bi Vera imala svoju posestru i da se druže. Meni je to iskreno drugačije, doživeo sam ćerku na poseban način, kao i svi očevi, ta veza je nešto neverovartno... Sina imam iz prvog braka, on je već stasao u ozbiljnog momka, a sa njim sa zadovoljo onu narodnu što mi je deda govorio: "Prvo pa muško." Ja želim da ima petoro dece, a ako Bog da, i iduće i one tamo godine će biti još. Zamlo smo omanuli ovaj put za bliznace jer i ona i ja imamo u familiji, ali nikada nije kasno - rekao je Kristijan.

- Ja sam iskreno mislila da su blizanci, jer baš dosta jedem i spavam, mada sve je moguće, blizanci mogu da se pojave u trećem mesecu -  zaključila je trudnica.

NEĆE JOJ BITI DOBRO Nakon što je priznala da je u vezi sa Matorom, porodica MC Aleks se oglasila

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading