E, GLUPERDO... Sanja Stanković uputila nikad brutalniju poruku Anđelu nakon njegovog emotivnog sloma, spomenula i ovog bivšeg cimera (FOTO)
Printscreen/RED TV

Anđelo Ranković danas je tokom razgovora sa Drvetom mudrosti imao emotivni slom i prolio more suza zbog situacije koja mu se desila sa Dalilom Dragojević, ali i sukoba sa prijateljicom Jovanom Tomić Matorom, zbog komunikacije sa MC Aleks.

Naime, sada se oglasila i bivša zadrugarka Sanja Stanković i uputila brutalnu poruku Rankoviću, a spomenula je i bivšeg zadrugara Đorđa Milutinovića.

E, GLUPERDO... Sanja Stanković uputila nikad brutalniju poruku Anđelu nakon njegovog emotivnog sloma, spomenula i ovog bivšeg cimera (FOTO)

Printscreen

 

- Eee gluperdno.. jedini prijatelji smo ti bili Đole i ja prošle godine. Sve dođe na svoje kad-tad - napisala je Stankovićeva.

Podsećamo, Sanja je u četvrtoj sezoni "Zadruge" nakon bliskog druženja ušla u vezu sa Anđelom, što ih je dovelo u žestoke sukobe sa Matorom. Njihova veza potrajala je svega nekoliko dana, a on je nakon toga izgladio odnose sa Tomićevom, ali očigedno to nije potrajalo. Anđelo i Matora poslednjih par dana imaju žestoke svađe, jer ona ima sumnje da on ponovo flertuje sa njoj bliskom osobom, MC Aleks.

SLOMIO SE Anđelo Ranković lije suze zbog Dalile, zadrugaru je dosta svega, otvorio dušu i progovorio o emocijama

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nikola

02.06.2022 16:33

Jel ovaj zrikavi opet place jel moze neko da ga zaustavi da ne balavi svako malo malo boze zene manje placu