KO ĆE SE TAMO USUDITI DA RADI?! Komšinica Kulićevih razvezala jezik i žestoko oplela po Miljani nakon informacije da u Nišu otvara salon
Foto: Alo/ilustracija

Komšinica Miljane Kulić, Emilija Velemir, bila je učesnik Zadruge, a nakon što je napustila rijaliti, progovorila je o porodici Kulić.

Pre svega ja sam nju tamo zgotivila, međutim, ovo što je uradila i što radi, stvarno joj ne priliči. Ja ne znam da je neka osoba dobila više šansi na Pinku od nje, koja nije očigledno zaslužila  - rekla je tada Emilija, a sada je progovorila o Miljaninoj diskvalifikaciji.

Ne samo zato, jer je pogodila voditelja, već svaki fizički kontakt prema zadrugarima. Svi su oni tamo zaposleni u rijalitiju nisu došli tu bezveze. Čujem sada otvara frizerski salon, pitam se samo ko će se usuditi da radi u njemu. Toliko je loše pričala o drugima i komentarisala druge devojke, a šta nam je ona pokazala za primer? - rekla je Emilija Velemir, pa dodala:

- Ogorčena sam na ponašanje jedne majke, žene, devojke...Sva tri puta ove godine je diskvalifikovana zbog Zole. Ušla je tamo sa Bebicom, koji ništa bolji nije od nje čim je sa njom, posle svega ovoga što mu je priredila. "Ponos i dika grada Niša" - zaključila je Ema.

OSTALO JE JOŠ MALO DO KRAJA Bliži se veliko finale Zadruge 5, a ko je po vašem mišljenju zaslužio da odnese pobedu u rijalitiju?

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading