OSTALO JE JOŠ MALO DO KRAJA Bliži se veliko finale Zadruge 5, a ko je po vašem mišljenju zaslužio da odnese pobedu u rijalitiju? (ANKETA)
Foto: Alo/ilustracija

Veliko finale Zadruge 5 koje je predviđeno početkom jula je sve bliže i bliže, a nas zanima kako se kotiraju učesnici i kome predviđate prvo mesto

Naime, u anketi koju smo pripremili za vas nalaze se 10 aktuelnih učesnika Zadruge 5 koji su po komentarima naših citalaca zaslužili prvo mesto, a vi dajte svoj glas i možda baš vi pogodite pobednika.

Podsetimo, ova sezona rijalitija je, po merilima, nagledanija sezona do sada, a burne svađe, tuče, smeh, veselja, pratili su milioni građana.

LEŽI NEPOMIČNO Dalila potpuno slomljena nakon jezivog haosa sa Filipom, produkcija pritekla u pomoć

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Nadežda

26.05.2022 12:29

Još uvek ne znam, ali znam da Dalila i Anđela ne zaslužuju.... Dalila jer je uradila što je uradila i još je zlo, a Anđela jer je histerična, i jer je predstavila lažnu sliku o sebi, ko malo zagrebe i raspita se zna zbog čega je dečko ostavio i sa kim je na gomili uhvatio, pitajte njega ili njegovog druga sa kojim je bio, priča je toliko bolesna da nema dalje...

Vesna

26.05.2022 13:34

Za mene je najbolja Sandra Rešić, tamo ko je vredan i fin osrednje glasove dobiju.

Sale

26.05.2022 16:15

Neverovatno koliko je narod naivan pa podržava Dejana žrtvicu manipulatora alavog,a videće svi da kad pobedi i uzme 50000€ biće opet sa Dalilom,to je sve njihov dogovor,a to što svi kažu da ona ima odnose sa Filipom pa ako mogu ove prostitutke za 200 ili 500 € što ona ne bi za 50000€.

Anja

26.05.2022 17:55

Pobednik treba da bude onaj koje prolio "krv" i znoj za ovaj rijaliti, a ne samozvane žrtve, fejk svadje i ljubavi, lizanje za crnim stolom, mjaukanje, alavost, kradju hrane sa slavlja, vredjanje mrtvih i zivih. Pobednik treba bude neko koje doprineo gledanosti, koje ne lazno pruzio svoji zivot na tacni, pokazivao iskreno svoje emocije pa makar i na svoju stetu. Jedini koji su zasluzili pobedu su Car i Dalila. Ljudi grese sto osudjuju Dalilu sto je ostavila javno muza, neka krenu od sebe, da li bi bili u braku sa osobom koja je teska lencuga, koja zivi na vasoj grbaci, koja u vama gleda majku a ne zenu. Od dobrog covek ne bezi.

Nele

28.05.2022 20:17

Ovu fabriku blama trebalo je odavno zatvoriti da je uredene pravne drzave, a posto je nema nikad nije kasno da se neko u policiji zainteresuje odakle toliki novac da se sve to izgradi , da nije mozda utaja poreza sto nebi cudilo, bilo kako bilo debelo bi trebalo sve procesljati i videti zasto je neko "vrlo svesno"programsku semu usredsredio za zaglupljivanje nacije....