NENADOVA BIVŠA ŽENA PLIVA U PARAMA! Rijaliti plus otkriva sve o misterioznoj prošlosti Miljaninog dečka, a evo i kojim unosnim biznisom se bavi
Printscreen

Nenad Macanović, široj javnosti poznat kao Bebica, nije prvi, a najverovatnije ni poslednji muškarac koji je u žižu medijskog interesovanja došao zahvaljujući Miljani Kulić. Aktuelni učesnik rijaliti šou-programa Zadruga 5 ušao je u „belu kuću“ zaljubljen i srećan, a kako stvari stoje, iz nje će izaći nesvestan onoga što ga napolju čeka s bivšom suprugom s kojom ima dvoje dece.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog Macanovićevoj bivšoj ženi, ona smišlja način kako da ga u budućnosti izbegava, kako posle svega ne bi loše uticao na njihove naslednice.

NENADOVA BIVŠA ŽENA PLIVA U PARAMA! Rijaliti plus otkriva sve o misterioznoj prošlosti Miljaninog dečka, a evo i kojim unosnim biznisom se bavi

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nenadova bivša žena ne voli medije i eksponiranje. Samim tim neću izgovarati njeno ime jer ona to ne želi. Dosta joj je muke zbog vesti koje svakodnevno stižu do nje zbog njegovog ponašanja u rijalitiju. Zaposlena je u banci i svim silama se trudi da njihovim ćerkicama obezbedi lep i što udobniji život - počinje izvor za Rijaliti plus, i dodaje:

- Uprkos tome što su razvedeni, ovo što se dešava s Nenadom za nju je velika sramota. Ona ne može da se opasulji šta on sve radi na televiziji i čvrsto je rešila da kada izađe i rijalitija prekine svaki odnos sa njim.

Izvor otkriva da bivša gospođa Macanović živi u stanu mirno, tiho i povučeno i ne želi da se njene ili fotografije njenih devojčica pojave u medijima.

NENADOVA BIVŠA ŽENA PLIVA U PARAMA! Rijaliti plus otkriva sve o misterioznoj prošlosti Miljaninog dečka, a evo i kojim unosnim biznisom se bavi

Printscreen

 

- Situacija među njima je bila jako komplikovana i zategnuta i pre njegovog ulaska u rijaliti, ali od trenutka kada je njegova veza s Miljanom postala javna, njegovoj ženi je postalo jasno da treba da ga izbriše iz svog života. Bebica nju uopšte ne zanima. Ona je radno sposobna žena koja ima nekoliko nekretnina u centru Beograda koje izdaje. Živi svojim životom, uspešna je i na brak s njim gleda kao na grešku iz mladosti. Ona njemu čak ni alimentaciju nije tražila, a na pomen njegovog imena menja temu jer ne želi ni da se zna da je s njim bila u braku.

Dok je Kulićeva u nekoliko navrata insistirala da Macanović mora da sredi odnos sa svojom bivšom suprugom, te da bi trebalo da počne da viđa svoje ćerkice, njegova bivša žena to ne razmatra ni kao opciju.

- Ona je Nenada precrtala načisto. Devojčicama je zabranila da gledaju rijaliti i na sve načine se trudi da kompromitujuće vesti o njihovom posrnulom ocu ne dođu do njih - završava izvor za Rijaliti plus.

Trpela je njegove manipulacije

Izvor otkriva da je brak Bebice i njegove bivše žene završen na njenu inicijativu i da je jedva uspela da izađe iz mreže njegovih laži i manipulacija.

- Njegova prva žena se jedva spasla njega i njegovih laži. Vršio je torturu nad njom i nije joj dozvoljavao da ga napusti. Njegova priča da su se razveli jer je tako bolje za oboje je čista laž! Moja prijateljica je ta koja je htela da se skloni od njega, a on je po svaku cenu insistirao da ostanu u braku. Zivkao je, pratio, proganjao, proveravao i tokom braka, a i posle, kao neki šizofreni manijak! Kada ga je napustila, bio je još gori, nije podnosio činjenicu da ga se žena rešila jer više nije mogla da trpi njegove gluposti - navodi izvor za Rijaliti plus.

PONUDIO MI JE 100.000€ ZA NOĆ SA MNOM Anja Todorović progovorila o povratku u Zadrugu, priznaje kakve ponude dobija

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading