SUSRET NIJE PROŠAO NAJSJAJNIJE Gruja javno priznao kako se oseća nakon što je izašao iz Zadruge zbog borbe za starateljstvo
Printscreen

Naredni takmičar kojem je Stefan Karić podelio novac bio je pevač Nikola Grujić Gruja, a koji je od vođe dobio mali budžet.

- Što se Gruje tiče, malo me je razočarao kad su stigle pice, grabili su kao ludi. Nisam očekivao da se bore za tu picu, koju bi svakako dobili. Žao mi je što kao kolektiv ne možemo u miru da podelimo te pice, šaljemo takvu sliku narodu. Alavost kod pojedinih zadrugara, to nisam očekivao od Gruje - rekao je Karić.

Printscreen

 

- Tri ili četiri puta sam ostao bez pice jer sedim ovde, jednom bez pljeskavice. Ja nikad nisam među onima koji se grabe. Mima je ta koja kad ostanem bez pice deli sa mnom picu, pa mi prebacuje, popne mi se na glavu. Kad sam video da si Filipu odobrio, ja sam došao na njegovu mesto, pitao da uzmem za Mimu i sebe, ti si me napao, a Filipu nisi "A" rekao - dodao je Gruja.

Printscreen

 

- Prvo sam pileće podelio - rekao je Karić.

- I samo da kažem Velikom šefu, idem da legnem sad zbog zdravstvenog stanja, znate zbog čega - poručio je pevač.

Podsetimo, Gruja je danas izašao iz "Zadruge", jer je imao spor oko starateljstva nad decom i prvo suočavanje sa svojom suprugom Liljom.

JA ĆU DA ČASTIM, A TI PRIMAJ Filip Car izvređao Dalilu nikad gore, izgovorio joj da je sprda ceo Balkan i tu se nije zaustavio

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nens

17.05.2022 06:34

Budala ....retard .....Glup covek koji nezna sta hoce.

KoBra

17.05.2022 11:49

Ovaj Gruja je tako iritantan i oho čovek da se to ne moze opisati. Toliko bezobrazan i pun sebe kao da je u naj manju ruku neka velika zvezda.Napravio je toliko s.anja a ponasa se kao da ga nista ne dotice.