PRIZNALA DA LI I DALJE ČEKA STEFANA Jovana Ljubisavljević progovorila o odnosu sa Osmanom i Kristinom, a ovo je istina
Instagram

Jovana Ljubisavljević progovorila je za domaće medije o odnosu sa ocem svog dečka u čijoj kući živi, Osmanom Karićem, ali i da li i dalje čaka Stefana da izađe iz "Zadruge".

Foto: Printscreen/instagram

 

- Čitala sam dosta nebuloza, te da sam izbačena napolje, da sam ovakva, onakva, da sam se uvalila u njegovu kuću, ljudi, mi smo počeli da živimo zajedno pre Zadruge, šta tu nije jasno? Mislim, Stefan i ja smo pričali, on mi je sam predložio i zbog obaveza, i zbog svega, zbog nas, da počnemo zajednički život, zašto bi sad iznajmljivali stanove tuđe, kada imamo gde, ili kod mene, ili kod njega, to su gluposti. Ako me pitate da li ga čekam, Bože, naravno! Ja noćima ne spavam, gledam, pratim ga na strimovima, svakim minutom mi sve više nedostaje! Ja vama ne mogu da opišem kakav je to osećaj kada na ekranu gledate voljenu osobu, čujete ga, a on vas niti vidi, niti čuje - rekla je Jovana i otkrila sve o odnosu sa Osmanom:

-To se uopšte ne dovodi u pitanje! Osman i ja imamo fenomenal odnos, i Kristina, mi o svemu pričamo, pratimo ga 24/7, navijamo za njega. Osman i ja često zajedno komentarišemo sve šta se dešava, stvarno je idilična situacija, gledaju me kao da sam njihova, a i jesam na neki način. Meni je to prirodno, kao što su moji prihvatili Stefana, tako su mene prihvatili njegovi. Pa nećemo sigurno biti zavađeni ili nešto slično kad nema potrebe za tim.

Foto: Printscreen/instagram

 

NEĆE DA ČUJE ZA NJU Marija Kulić otkrila zašto kriju od Miljane da joj je setra imala udes, a evo i kako je Tijana sad

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading