SVE ČUJEM I VIDIM Jovana Ljubisavljević poslala jasnu poruku, a mnogim zadrugarima neće biti dobro kada čuju o čemu se radi
Printscreen

Jovana Ljubisavljević, bivša zadrugarka i devojka aktuelnog zadrugara Stefana Karića suzdržana je kada su dešavanja iz "Zadruge 5" u pitanju.

Ona je u stalnom kontaktu sa porodicom svog dečka, a Mensur Ajdarpašić ostavio je svoj telefon kod nje na čuvanje. Iako je sa Minom Vrbaški podelila neke od poruka i slika iz Mensurovog telefona, za medije bivša misica nije želela ništa da otkrije pogotovo posle poruke koju joj je Karić uputio. Međutim sada je poslala poruku putem svog Instagram naloga.

SVE ČUJEM I VIDIM Jovana Ljubisavljević poslala jasnu poruku, a mnogim zadrugarima neće biti dobro kada čuju o čemu se radi

Foto: Printscreen/instagram

 

- Sve čujem i sve vidim, to što ćutim trenutno ne znači da ću zauvek. Laku noć, mirno spavajte - napisala je Jovana Ljubisavljević.

Nema sumnje da Jovana prati Zadrugu 5 svakodnenvo, a pitanje se postavlja kome je bivša zadrugarka posvetila ove reči na storiju, ali je sasvim sigurno da pojedinim zadrugarima ne bi bilo svejedno kad bi videli.

VOLEO BIH DA NIKADA NIJE NAPISANA Dejan Matić ovu pesmu nikada uživo nije otpevao i za nju ga vezuju posebne emocije

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading