MILICA JE PROŠLOST Mensur će se vratiti Mini Vrbaški, otkriven zadrugarov plan do kraja rijalitija, sada je sve jasnije
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić već neko vreme sedi na dve stolice.

Naime, on nikako ne može da se odluči da li mu je trenutno bolje sa Milicom Veselinović ili je potrebno da se vrati Mini Vrbaški, koja je njegova bivša ljubav, a sada je svoj sud o kompletnoj situaciji dao i njegov dobar drug.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Mensuru su se vratile emocije prema Mini, ali je njegov ego jači od bilo kakve ljubavi. Kad god raskine sa nekom devojkom, on se njoj više ne vraća. Svestan je da je Veselinovićem odnos na klimavim nogama i da neće dugo potrajati. Dodatni pritisak mu stvara to što nije siguran koliko ga njegova i njena porodica podržava u svemu tome - govori Mensurov dobar drug i napominje da će do kraja "Zadruge" najverovatnije doći do obrta.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Siguran sam da će Mensur na kraju biti sa Minom. Sada deluje kao neko ko je čvrsto odlučio da vreme provodi sa Milicom, ali poznavajući njega, brzo će da poklekne. Nažalost ne može da kontroliše svoj ego, emocije i napade besa - ističe on.

- On uvek u prvi mah deluje kao neko ko je grublji, ali kada se zagrebe ispod površine i te kako se vidi njegova ranjivost. On je i nama drugovima pričao da ne može da preboli Minu, iako je to pokušavao. Videćemo kakva nas ljubavna situacija očekuje - zaključuje Ajdarpašićev drug.

MILJANA ORALNO ZADOVOLJAVALA ZOLU Skandalozne scene u rijalitiju, snimak sve ostavio bez teksta

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading