OPŠTA LUDNICA Bivši zadrugar progovorio o odnosu Anđela i Dalile, raskrinkao ih
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević je sinoć tokom emisije "Gledanje snimaka" ogolila dušu pred miliona gledalaca i priznala da je raskinula sa Filipom Carem iz inata, ona je otkrila i svoje simpatije prema Anđelu Rankoviću sa kojim je imala bliži odnos nakon trećeg raskida sa Carem.

OPŠTA LUDNICA Bivši zadrugar progovorio o odnosu Anđela i Dalile, raskrinkao ih

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Oglasio Stefan Šebez, Anđelov najbolji prijatelj i bivši zadrugar koji nam je bez dlake na jeziku izneo svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji.

- Već sedam dana sam u Dubaiju, veruj mi da ne pratim ništa. Odmaram mozak od svega i svih, uživam, kupam se i sunčam po ceo dan. Iskreno više ni ne znam ko je više sa kim tamo i ko će tu biti do kraja. Opšta ludnica, samo da izađu normalni odande do kraja i sve će biti super. Ana Jovanović, Sandra Rešić, Dalila Dragojević, ne znam više, možda bi po njega bilo najbolje da do kraja ne ulazi u ljubavne odnose. Ne treba mu taj problem - izjavio je Stefan Šebez.

SINIŠA ĆE SE UBITI AKO RODIM DETE Miljana Kulić očajna, Bebica je ubeđuje da zadrže prinovu, oglasila se Marija Kulić poručuje: Nenad mora kod psihijatra

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Roki

10.05.2022 00:40

haha Andjelo, samo će mu biti kres partija ništa više. Njegovi roditelji već skaču i ne žele da čuju za nju. Andjelo se igra..da bi što duže ostao u Zadruzijer nema nikakvu priču a ona se se primila. Glupa je kao TOP.... mozga ni gram, zato su joj prevare uvek na prvom mestu. Carje otkačio za sva vrwemena. Zgadila mu se...a kome ne bi. Ovo je Srbija....