ZLOBNICI NE MOGU DA IH GLEDAJU Aleksandrina majka nikad iskrenije o ćerkinoj ljubavi sa Dejanom, a o ovoj zadrugarki iznela šokantne detalje
Printscreen

Prethodne noći u "Zadruzi" bile su izutetno turbuentne, a najviše zbog raskola između do sada jednog od mirnijih parova Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića.

Nikolićeva je po ko zna koji put posumnjala u njegovu ljubav i uplašila se od mogućnosti pomirenja sa njegovom bivšim ženom, Dalilom Dragojević, te je rekla da zauvek stavlja tačku na odnos.

Printscreen

 

Dragojević je to jako teško podneo i ubrzo počeo da lupa i lomi sve ispred sebe dok su zadrugari bili uz njega i sprečavali dodatne incidente.

Kako je vreme odmicalo, na Aleksandrino insistiranje, ljubavni par je ponovo uplovio u vezu i dao sebi još jednu šansu.

Sada je Aleksandrina majka Slovenka Lola Nikolić prokomentarisala pomenutu situaciju i sumnje svoje ćerke.

Printscreen

 

- Moram biti iskrena, ja moju Sandru nikada u životu nisam videla ovakvu, ona se nenormalno zaljubila u njega. Toliko se vezala da ne može ni dan da zamisli bez njega, zato i sumnja od straha da ga ne izgubi. Što se tiče Dalile, da li će se pomiriti ja ne znam, ali i da je videla pogled sa njene strane to nije razlog da tako postupi i prekine odnos sa njim, mora da postoji neka tolerancija. To što je on nakon svađe otišao u pab je vrlo interesantno - istakla je Aleksandrina majka, pa nastavila:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Koliko god svi tvrdili da je čedna, vredna i poštena, ja imam potpuno drugačiju sliku o Anđeli Đuričić. Ja sam veliki psiholog, sve mnogo dobro vidim i uhvatila sam par direktnih pogleda u Dejanovom pravcu. Sa njegove strane verujem da ništa ne postoji, ali kada je ona u pitanju... Mnogo bih toga imala da kažem, ali ćutaću. Manite me te finoće... Tamo ima mnogo ljubomornih ljudi i zlobnici ne mogu da ih gledaju pa izmišljaju svašta, ali ako je prava ljubav pobediće sve - zaključila je Slovenka.

JASNO JE DA ĆE SE VRATITI U SVOJU KUĆU Biljana Dragojević o uspomenama iz detinjstva, pa priznala koliko joj je nedostajao Dejan

Komentari (1)

Loading
Verica

26.04.2022 07:56

Meni je Aleksandra preslatka, samo, bice kolateralna steta.