OTIŠAO PRAVO ZA NIŠ Marija Kulić otkrila šta se dešavalo sa Bebicom kada je pobegao iz Zadruge
Alo

Po povratku u "Zadrugu 5", bebica je Miljani preneo pozdrave od porodice i otkrio da svoju majku nije kontaktirao jer mu je zabranila Marija Kulić, a ona je, blago rečeno, bila u šoku kada je čula za ovo:

- Ne, to nije tačno. Ja sam mu rekla da je čudno što ga majka nije zvala kad je videla da je izašao. Pitala sam ga da li njegova majka ima njegov broj i on je rekao da ima. Čudila sam se što jedna majka nema potrebu da pozove svoje dete da proveri kako je - počela je Marija i nastavila da iznosi još šokantnije informacije:

OTIŠAO PRAVO ZA NIŠ Marija Kulić otkrila šta se dešavalo sa Bebicom kada je pobegao iz Zadruge

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- On je pored stana u Beogradu i kuće hvatao taksi i čekao autobus za Niš. Mi nismo mogli da verujemo. Meni je neverovatno da ga roditelji ne kontaktiraju, a vide da su mu se desile neke promene u "Zadruzi". Vide da im dete preskače zid redovno i ne pozovu ga - izjavila je Marija Kulić i otkrila kakvo je njeno zdravstveno stanje zbog svega što vidi u rijalitiju:

- Dobro sam, za sada- kratko je prokomentarisala.

INTRIGIRAJU GA Car dao svoj komentar o ljubavno trouglu, pa otkrio šta očekuje od njih, a onda popljuvao Dejana zbog ovoga

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading