INTRIGIRAJU GA Car dao svoj komentar o ljubavno trouglu, pa otkrio šta očekuje od njih, a onda popljuvao Dejana zbog ovoga
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car je u Rajskom vrtu u toku razgovora sa Drvetom Mudrosti komentarisao odnos Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole, i Nenada Macanovića Bebice.

- Što se tiče Bebice, ja bih njega stalno zaje*avao. Zola se trudi da pobegne od toga, a Miljana nije normalna. Šta će se sve tu desiti, videćemo, ne bih se čudio da nađem Zolu i Bebicu, da jedan drugog roštiljaju - rekao je Car.

INTRIGIRAJU GA Car dao svoj komentar o ljubavno trouglu, pa otkrio šta očekuje od njih, a onda popljuvao Dejana zbog ovoga

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja moram da kažem za Anđelu da je ona jedna divna devojka, koja je istaknuta i treba da bude zaštićena. Ja ne znam da li je Marku toliko ispran mozak, on je za neke stvari brezobrazan, ali da li on hoće nešto drugo, on je lud i priglup jer samo misli na podršku. Ima ljudi kojima Anđela smeta, a situacija sa Osmakčićem im nije prijatna. Dejan je prvi od njih, on govori da neće da tome na važnosti, on to komentariše ispred komentatora, a onda je pričao sa Mensurom, i on se žalio kako njegovu priču niko nije isticao. Meni nije jasno da neko ima toliku sujetu prema jednoj devojci koja treba da nam bude primer. Meni nije realno da se to pominje. Ko sam ja da se to kometarišem, pa ja sam prvi vređao sve, ali nikada tako ne bih komentarisao. - rekao je Car.

OTKRIO SVOJA OSEĆANJA Car priznao da li mu nedostaje Dalila i hoće li doći do ponovnog pomirenja

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading