OSMAN KARIĆ O BEKSTVU DALILE I CARA! Stefanov otac otkrio istinu o ucenama, u sve je umešana produkcija! (FOTO/VIDEO)
Printscreen

Nakon što su Dalila Dragojević i Filip Car pokušali da pobegnu sa imanja i tom prilikom zaradili jezivo paprenu kaznu, oglasio se i rijaliti tata Osman Karić, koji je u svom stilu prokomentarisao njihovu već odavno provaljenu igru. Već nedeljama unazad Dalila i Car pokušavaju da glume silu, pokušavajući da nadmudre produkciju, ali im to svakako ne uspeva. 

Osman je objavio na Instagram profilu video nakom se vidi njihov beg, pa ih potkačio žestokim rečima, koje će ih sigurno zaboleti kada budu videli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

Radi ovo svesno, kroz ogradu sad prolazi, malo joj je tesno. Njega nagovorila, oči lažno mu otvorila, a ustvari zatvorila. Njega lažno teši, hoće da ga reši. Sad joj više nije bitan, razgovor joj jako hitan! Hoće da ucenjuje, traži bolje uslove, voli mala vruće testo, hoce prvo mesto - napisao je Osman, pa dodao:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Osman Karic (@karic_osman)

- Nisam neko ko likuje kada su kazne u pitanju, čak mi dođe i žao. Ali se ova devojka mnogo zaigrala u svojoj igri i lažima koje iznosi. Naravoučenije, kada pomisliš da si bitan, ti si samo igračka u rukama bitnijih - dodao je on.

OSMAN KARIĆ O BEKSTVU DALILE I CARA! Stefanov otac otkrio istinu o ucenama, u sve je umešana produkcija! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

TUŽILA SAM MIHIĆA I JOŠ TRI ZADRUGARA! Majka Sanje Grujić progovorila o ćerkinoj prošlosti i bolnim trenucima, imala je samo jednu molbu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading