HUSO JE OGORČEN I SRAMOTA GA JE! Ljuba Pantović zapanjena dešavanjima u Zadruzi!
alo/instagram/printscreen

Dešavanja u Beloj kući svakodnevno intrigiraju javnost, a najviše odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Naime, Dalila se ponovo pomirila sa Filipom, iako je u više navrata rekla da se to nikada više neće dogoditi. Sada se oglasila njena drugarica Ljuba Pantović koja je šokirana Dalilinim ponašanjem. Ona se dotakla njihvog odnosa, veze Aleksandre i Dejana, kao i Dalilinog oca Husa Mujića.

Kako komentarišes dešavanja u Beloj kuci, tačnije pomirenje Dalile I Cara?

- Ja više ne mogu ni da se šokiram, ni iznenadim. Pljuvanje, vređanje, ponižavanje pa mirenje i onda sve iznova. Priča se jedno, radi se drugo, gaze se reči i obećanja. Po mom mišljenju to je prenisko i nedopustivo.

HUSO JE OGORČEN I SRAMOTA GA JE! Ljuba Pantović zapanjena dešavanjima u Zadruzi!

Printscreen

 

Huso je izjavio da Dalilu ne bi podržao ni kada bi osvojila Beograd, a ne prvo mesto u Zadruzi. Da li podržavaš njegov stav?

- Gospodin Huso je njen otac i ja znam da ce on doći da bude uz nju kad god to bude potrebno! Tata je tata i tu nema pogovora. On je čovek ogorčen i sramota ga je zbog cele situacije, ali joj ne bi okrenuo leđa ni da još gore nešto uradi.

Da li smatraš da će se Dalila I Dejan pomiriti, a da veza sa Carem nikako neće uspeti vani?

- Neće tu biti nikakvih veza napolju. Niti mogu da se pomire Dalila i Dejan, niti će Dalila biti sa Filipom, a ni Dejan i Aleksandra neće opstati. Sve je to ukupno jedna bljuvotina i najbolje po sve njih je “kud koji mili moji” i da se u životu više ne sretnu.

HUSO JE OGORČEN I SRAMOTA GA JE! Ljuba Pantović zapanjena dešavanjima u Zadruzi!

Printscreen You tube

 

Da li postoji šansa za tvoj ulazak u Zadrugu?

- Ne postoji! Ja sam rijaliti učešća jos od 2013 iskoristila kako treba, da promovišem svoj uspeh u sportu, znanje i program za savrsen izgled koji sam ja kreirala i to je zadnjih godina jedan od najboljih i najjačih programa na svetu. Klijenti su mi na 1 mestu i nikad ne bih mogla da dozvolim sebi da ih ostavim i uđem unutra.

Kako ti se čini zet Peca? Da li Aleksandra planira venčanje uskoro?

- Peca je sasvim ok, ostvaren čovek. Bitno je kako se on čini Aleksandri i kako je njima zajedno. Što se tiče svega ostalog, za sve morate pitati Aleksandru.

PUKLO PRIJATELJSTVO! Irma i Dalila žestoko zaratile, sasule jedna drugoj sve u lice!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Joca

18.04.2022 09:28

Da i ova nije promenila veru za veceru.