PUKLO PRIJATELJSTVO! Irma i Dalila žestoko zaratile, sasule jedna drugoj sve u lice!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su sinoć birali između bivših supružnika Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića zbog kojih je nastao pravi rusvaj u Beloj kući. Voditelj Milan Milošević je reč dao Irmi Sejranić.

- Sad ću biti do koske iskrena. Kada sam ušla prvi put u rijaliti nisam imala prijatelja i morala sam da se branim. Ja bih volela da je neko o Dalili pričao lepo kao ja. U dosta navrata si bacala sumnju na mene, to je mene zabolelo, zamisli koliko sam ja puta pokušala da se suzdržim. Bude mi mnogo teško, a i krivo. Pristala sam da me nazovu ovako ili onako, ti to znaš - počela je da priča Irma.

PUKLO PRIJATELJSTVO! Irma i Dalila žestoko zaratile, sasule jedna drugoj sve u lice!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nećeš preko mene, hoće da napravi žrtvu, ali preko mojih leđa nećeš. Matora je bila u pravu, ona mi je rekla da će doći do ovoga - vikala je Dalila.

- Ne, to nije tačno. Ja tebi želim sve najbolje, od srca ti želim da sačuvaš živce. Nikada nisam pomislila ništa loše, itekako sam znala da će ovakva biti reakcija. Dejan je kvaran i pokvaren, ja svoj stav ne menjam. Šaljem Dejana u izolaciju - rekla je Irma.

ŽESTOKO! Anđela oplela po Dejanu jer joj je pomenuo pokojnog brata, on pokušao na sve načine da se opere, a onda ga Đedović matirao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mila

26.03.2022 12:11

Irma je uvek bila uz Dalilu. Branila je kada su je svi napadali.

mina

26.03.2022 12:19

irma treba da iynese sve o ovoj raspandrkaci jer poniyava i smeje u facu irma nestiti djubre reci joj jednom sve

Jovana

26.03.2022 13:03

Nije prvi put da Irma napada Dudilu. Iste su one. Nezna se koja je veca kalaštura. Irma je nula od žene a dve nule od pevačice. Fujjjj za obe.

Dada

26.03.2022 14:16

Ko uopste može biti Dudlari prijatelj. Trpela je Irmu da nebi iznosila o njoj bljuvotine, a i jedna i druga su kalasture tuzlanski.