OVO JE IZAZVALO POTPUNI HAOS! Jovana Ljubisavljević progovorila o dugo čuvanoj tajni Maje i Karića, nije znala kome da veruje!
Pink printskrin

U ponedeljak tokom "Pretresa nedelje", došlo je do rasprave između ovonedeljnog vođe Stefana Karića i Filipa Cara, tokom koje je pokrenuta nova-stara afera!

Naime, Car je priznao Stefanu da mu je Dalila svojevremeno rekla kako joj se baš on poverio da je bio intiman sa Majom Marinković. Stefan je to demantovao, te poručio da nikada ništa sa Majom nije imao, a za Pink.rs je to demantovala i Maja Marinković o čemu možete više pročitati u tekstu ispod.

OVO JE IZAZVALO POTPUNI HAOS! Jovana Ljubisavljević progovorila o dugo čuvanoj tajni Maje i Karića, nije znala kome da veruje!

Printscreen

 

- Ispratila sam sve, naravno. Znam za tu priču iz Zadruge 4 kada se provlačila, ali akteri tog odnosa su bili Vladimir Tomović i Maja, a ne Stefan. Dalila je navodno to Caru pričala ispod pokrivača o čemu nemamo dokaze, pa nisam znala kome više da verujem, jer ni oni sami ne znaju šta rade, a ni govore - počela je Jovana Ljubisavljević.

OVO JE IZAZVALO POTPUNI HAOS! Jovana Ljubisavljević progovorila o dugo čuvanoj tajni Maje i Karića, nije znala kome da veruje!

Printscreen

 

- Međutim kada je Car Dalili postavio jasno, glasno i konkretno pitanje na pretresu da li mu je to rekla, ona je spustila glavu i rekla “to sada više nije važno” tako da nakon te reakcije apsolutno verujem Caru. Još jedna u nizu Dalilinih jeftinih manipulacija kojima postiže efekat poželjne žene ne bi li se dva momka prepirala oko nje. Smešno i žalosno u isto vreme, hvala Bogu Stefan je pametan pa ne naseda s obzirom na prostor u kom se nalazi - rekla je Jovana.

SORAJA U ČIZMAMA OD 6.500 EVRA! Vučelićeva se pohvalila papreno skupim komadom obuće i sve ostavila bez teksta! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ana

17.03.2022 13:59

Akteri priče su Miljković i Maja sve dok Miljković nije dobio šerpu mleka na glavu. Ztomović je posle koristio to i svađama sa Majom potencirao kako je i on nešto zavlačio. Priče za pubertetlije a Dalila koristi sve što zna i svesno laže da bi udobrovoljila Cara, ogdila mu Maju i izazvala sukob Cara i Karića. Kad su je uhvatili u laži da joj je Karić to rekao, ona se i ne postidi. Beštija, rekli bi u Carevom krajuu u koji Dalila sigurno neće kročiti kao njegova devojka.

Sava

17.03.2022 15:07

Ovo nije dugo čuvana tajna između Maje i Karića, ovo je laž Dalile Mujić. Posebno je za povjerovati da se Karić povjerio baš Dalili koju ne svrstava u krug svojih prijatelja a nikad joj neće ni oprostiti uvrede koje je rekla za Jovanu. Opet oromašen naslov u odnosu na sadržaj teksta ali, jasno mi je i zašto. Treba pročitati sadržaj.