MORA DA PRIHVATI DA JE MATEJA NE ŽELI! Maja Nikolić šokirana ponašanjem Tare Simov, a evo što je rekla o njenom psihičkom stanju!
Printscreen

Nakon diskvalifikacije Tare Simov iz "Zadruge 5", svoj komentar je dala Maja Nikolić. Poznata pevačica koja važi za osobu koja nikoga ne štedi sa kometarima, često je komentarisala dešavanja u Beloj kući, pa je sada prokomentarisala i odnos Tare i Ša, ali i Tarino ponašanje zbog Mateje Matijevića koji je javno izjavio da mu se ona gadi.

Maja ni ovog puta nije poštedela nikoga, pa je itekako imala šta da kaže o njima.

MORA DA PRIHVATI DA JE MATEJA NE ŽELI! Maja Nikolić šokirana ponašanjem Tare Simov, a evo što je rekla o njenom psihičkom stanju!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pa iskreno, u šoku sam jer nije uopšte moralo da dođe do Tarine diskvalifikacije. Zašto tolika mržnja prema nekome kad si sa Ša bila u vezi. Krivo mi je što ima toliko napada agresije i besa i mora da prihvati da je Mateja ne želi. Takvo ponašanje nije u redu! Mora da poradi na svom ponašanju. Ne znam šta će sad Ša da radi unutra jer bez Tare nema priču - rekla je Maja i nastavila:

Svakako Tarine reakcije nisu u redu i onaj zatvoreni prostor kao da pojačava agresiju i bes jer vidiš šta sve rade i Car i Dalila i ne mogu da se iskontrolišu.

MUK U BELOJ KUĆI! Đedović brutalno udario na Dalilu i Dejana, svi zanemeli za crnim stolom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
jasna

07.03.2022 18:00

majo sve si u pravu ali tesko je kad verujes u nekog ko ona u mateju ali decko neyna gde bije pun je sebe