DANAŠNJI RIJALITI NIJE MOJ NIVO! Maja Nikolić otkrila tačan razlog zbog čega ne želi da bude učesnik ovakvog formata!
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Pop pevačica Maja Nikolić u jednom trenutku svoje karijere palila je i žarila kao učesnica rijaliti programa. Njeno ime garantovalo je i atraktivan šou, a temperamentna Nišlijka za Rilijaliti plus kaže da se u rijalitijima u kojima je učestvovala nikada nije kompromitovala na način koji se desio mnogim predstavnicama ženskog roda i objašnjava zašto je poslednjih godina ne gledamo u ovakvim formatima.

- Pre 11 godina sam bila na Farmi 1 i svake godine pred početak nove sezone ja dobijem poziv za učešće u rijalitiju, ali današnji rijaliti nije moj nivo - počinje Maja i dodaje:

- Za moje pojavljivanje u rijalitiju bi morali mnogo da plate, a drugo moj nivo je šou- program u kome postoji bar pet ili 10 poznatih imena. Današnji rijaliti programi imaju 55 učesnika od kojih su poznati samo Lepi Mića i Zorica Marković.

DANAŠNJI RIJALITI NIJE MOJ NIVO! Maja Nikolić otkrila tačan razlog zbog čega ne želi da bude učesnik ovakvog formata!

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Maja Nikolić navodi da je učestvovala u četiri rijalitija i da je ukupno u njima provela samo 11 meseci što je u poređenju sa trajanjem današnjih rijatija neuporedivo manje vremena. Kako je znamo i kao vernicu, ona nekoliko godina nakon nagađanja i pisanja o posebnim zahtevima koje je tražila tokom boravka u izolovanim uslovima, izdvaja samo svoje posete crkvi.

- Moj deka je bio sveštenik i ja sam vaspitavana u pravoslavnom duhu. Tačno je da je jedna od stavki tokom mojih učešća u rijalitiju bila i tačka u ugovoru da mogu da izlazim nedeljom kako bih prisustvovala liturgiji, da mogu da se ispovedim i pričestim. Vozili su me kombijem svake nedelje i uvek su ispoštovali taj moj zahtev. To sam uvek tražila i kada bih ponovo išla u rijaliti, to bi opet bio jedan od mojih uslova - priznaje Nikolićeva.

Maja naglašava da joj je prisustvo u ovakvim formatima bilo i odličan izvor prihoda i objašnjava kolika je vrednost njenog učešća u popularnim televizijskim formatima.

- Imam cenu učešća koju nikada neću spustiti jer ja sam od jednog rijalitija kupila stan - iskrena je pop pevačica.

Iako je nismo gledali u Zadruzi, Nikolićeva prati šou, ima svoje mišljenje o učesnicima i situacijama, i objašnjava zašto je jedan od njegovih najglasnijih komentatora.

DANAŠNJI RIJALITI NIJE MOJ NIVO! Maja Nikolić otkrila tačan razlog zbog čega ne želi da bude učesnik ovakvog formata!

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

- Ljude i dešavanja u aktulenim rijalitijima komentarišem jer sam već pet godina član žirija Zadrugovizije. Pored toga, zovu me i pišu mi fanovi aktulenih učesnika i mole da ih podržim i kažem svoje mišljenje o odeređenim ljudima ili situacijama. Ko mi se dopadne, ja ga podržim na svom Instagramu. To su razlozi zbog kojih ih komentarišem - završava Maja svoj razgovor za Rijaliti plus.

Pevala sam 24 sata

Maja se prisetila i svojih svetlih trenutaka u rijalitiju i kroz smeh ispričala jednu od svojih taktika kojima se borila protiv ostalih.

 - U rijalitiju sam pevala 24 sata i ukućane sam izluđivala na taj način. Nisam pravila druge skandale - rekla je Nikolićeva.

DALILA BILA NA KORAK DO UDAJE ZA ČOVEKA KOJI IMA DVOJE DECE! Huso i Emina imali velike probleme sa ćerkom zbog njega, a konačno otkriveno ko je on!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading